Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, vidíte na spodním testu někdo ducha? Nevím jestli to na fotce jde dobře vidět ale když ani to koukám já tak vidím hodně slabou čárku od shora až dolů takže barvivo to nebude. Taky mám citlivější prsa. Jsem 9dpo takže vím že je brzy ale u prvního jsem měla 11 DPO hezkou čárku tak zkusím zítra nebo pozítří testnout znovu ☺️ Ten první test je o 2 dny dřív dělaný tak to fakt skoro ještě vidět nebylo
@MonikaV116 slaboučkého ducha vidím ![]()
Zkus zítra nebo pozítří znovu
@Anonym1723 Ano úplně stejně to bylo při prvním no zkoušela jsem test 8-9 den DPO a šlo to vidět takhle hodně slabě pak jsme jeli na dovolené a i manžel byl nedočkavý tak tajně sbalil jeden test a zkoušela jsem ho tam o 3 dny později a už krásná čárka a taky jsem měla citlivá prsa jako teď tak snad to klaplo ☺️
U druhého vidím ducha, zkus za dva dny. Já už 11dpo měla taky hezkou čárku ![]()
@miamia142 Jo ten první je dělaný moc brzy a ten druhý je z dneška ten první 2 dny dozadu to jsem byla teprve 7dpo ale zkusila jsem no 🤣
@miamia142 Tak dnes jsem zkoušela ráno a byl negativní ani náznak ale je ještě brzy a četla jsem že to HCG takhle na začátku kolísá že se teprve začíná tvořit zkusím za 2 dny a uvidíme no ☺️
Ahoj. Prosím o radu. Vidíte také ducha? Tento měsíc je trošku zvláštní, myslela jsem že mám ovulaci 31.7., týden nato mě bolelo dost v podbřišku a tedy jsem si říkala, že se může něco dít. Podle mých výpočtu jsem si dělala v neděli test a nic tedy jsem si říkala planý poplach. V pondělí večer jsem zakrvácela, tak si říkám, ms přišla. Ale od té doby žádná krev. Včera mě začalo hodně bolet v podbřišku na jedné straně a v kříži, prsa mě bolí stále, jsem dost unavena a líná. Zkusila jsem si dnes koupit test a teď nevím jestli mám oční vadu
nebo je moznost, ze jsem se sekla a ovulace byla ty bolesti kolem 6.-7.8 a možná nidace formou krvácení neděle večer. Mela jsem jiz jednou mimoděložní a tedy z toho mam respekt, proto vzhledem ke zkušenosti po nechráněném styku testuji raději dříve než jet smykem do nemocnice jako minule. Dekuji za odpovedi