Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ketris píše: Více
Tak to je dost fail 🙈 🙈 😁
Ještě jsem stihla najet na profil, v srpnu téma, že přítel nechce dítě. Teď tohle a najednou smazáno 🙏
Příspěvek upraven 19.01.25 v 10:04
Hustý.. asi bych se taky okamzite smazala, kdybych zjistila, že jsem si popletla testy a nadsene to tady troubím ![]()
Proč se hned mazat..každému se občas povede nějaký ten kiks…je potřeba se z toho nehroutit, buď se omluvit nebo se třeba i umět zasmát sám sobě jak jsem „blba“a chybu napravit…
@Vladusxx píše: Více
Jo no. Zasmála bych se svojí blbosti a rozhodně bych kvůli tomu nemazala už tak anonymní profil.
To je dobrý, no jako stane se, zakladatelka se neměla mazat mohla to vzít hrdinně ![]()
Ahojte holky, jsem strašné nervózní, dělala jsem si asi 5 testu a všechny mi ukázali // pokládám i foto… jenže byla jsem včera na gynekologii a neviděli tam prý nic a že je divné že mi ukázali testy // takže jsem teď nervózní strašně vzali mi krev a zítra mi budou volat jestli teda jsem nebo ne 😟 a strašně se bojím že to muže být mimoděložní 😭
Co myslíte vy? Bylo ještě hodně brzy proto neviděli nic? Předem děkuji za odpověď 🌸 ❤️