Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi 14 ovulace podle aplikace je dnes.. plodný období mi to vypočítavá od 13.1-19.1 a ovulka dnes, co myslis? Zahnizdovani? Nebo to souvisí spíše s tou ovulaci? Ale nikdy předtím jsem takové lehké zašpinění neměla, a to už jedno dítě mam, ale ted se snažíme o druhé, tak si to možná vše jen namlouvam
![]()
My se také snažíme a stalo se mi úplně to stejné a těhotenství z toho nebylo. Nikdy předtím jsem mimo cyklus nešpinila, takže jsem si myslela, že je to určitě počátek těhotenství, ale bohužel. Určitě to tak ale může být, jen bych se na to neupínala. Já jsem kvůli tomu byla přesvědčená, že to klaplo a pak je člověk zbytečně zklamaný, tak pozor na to.
@meky27 tak to mě moc mrzí a držím palečky ať vám to co nejdříve vyjde, na test je ještě brzy tak uvidím jestli z toho něco bude ![]()
Takhle pokud to mas jen skrze nějakou appku to není směrodatné …ja sem si myslela ze mam pravidelný cyklus aplikace to sama psala ale nakonec sem zjistila ze se mi to. Háže jak chce mam cykly od 22-32 a to díky ovulačním testům a zjistila sem si i anonvulacni cykly takže pokud nemáš testem nebo teplotou jasně danou ovulaci pak by to mohla být i ta nidace ….pokud jde skutečně o ovulaci tam se často přidává výtok/hlen ale špinění vyloženě bych neřekla ale každá jsme jiná …uvidíš zkus za 14 těhotenský test pokud ti dřív nedorazí MS a tam se ukáže
Ahoj, chci se zeptat, 12.1 jsme měli nechráněný sex, dnes je to tedy 6 dní a všimla jsem si lehkého špinění spíše do hněda, je to vubec možné takto brzo? Že by se uz uhnizdovalo a ja mela lehké špinění?