Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám 13. dní zpoždění.
Už 10. dní mám citlivé prsa a podbřišek.
Ve čtvrtek 27. 3. dělaný test doma negativní, 28.3. jsem byla u obvodního lékaře a ten mě poslal na gynekologii do nemocnice (nevěděla jsem jistě jestli to bude gyn. problém), v nemocnici mi dělali test z krve a ultrazvuk vše negativní.
Dneska ráno s ranní moči znovu k obvodnímu lékaři tam z močí test pozitivní.
Asi před hodinou jsem začala krvácet.
Můj gynekolog má dovolenou.
Chtěla bych se zeptat můžu byt ještě těhotná nebo už není šance tím krvácením?
Děkuju
Řekla bych že to mohlo být biochemické těhotenství, jestli krvácíš jako při ms, testy by ti v tom případě zeslabovaly. Tak jako tak by se s tím nic nedalo dělat takhle já začátku, buď si skoč k Dr až bude mít po dovče, nebo pokud bys to ráda věděla dříve, můžeš si zajít na krev a zjistit, jestli ti HCG ob den stoupne o dvojnásobek a v tom případě by mohlo být těhu prosperující. Některý holky měly i 3 měsíce normálně menstruaci a těhu bylo v pořádku, takže šance tak pořád nějaká asi je ☺️
Právě že to nebylo jako při ms bylo spíš špiněni začalo to přibližně v pondělí kolem polodne +-, ale nebylo to tak silné ani tak dlouhé jako při ms.
Skončilo to vlastně v utery večer nebo v noci ve středu nic už.
V utery jdu vlastně ke své doktorce, jinak nevolnosti už mě trápí 2 den, nevím jestli to mám přičíst k těhu nebo jiným problému.