Pozitivní test, poté krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.3.25 14:51

Snažilka 25

Zdravím, mám 13. dní zpoždění.

Už 10. dní mám citlivé prsa a podbřišek.
Ve čtvrtek 27. 3. dělaný test doma negativní, 28.3. jsem byla u obvodního lékaře a ten mě poslal na gynekologii do nemocnice (nevěděla jsem jistě jestli to bude gyn. problém), v nemocnici mi dělali test z krve a ultrazvuk vše negativní.

Dneska ráno s ranní moči znovu k obvodnímu lékaři tam z močí test pozitivní.
Asi před hodinou jsem začala krvácet.
Můj gynekolog má dovolenou.

Chtěla bych se zeptat můžu byt ještě těhotná nebo už není šance tím krvácením?

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
31.3.25 16:43

Řekla bych že to mohlo být biochemické těhotenství, jestli krvácíš jako při ms, testy by ti v tom případě zeslabovaly. Tak jako tak by se s tím nic nedalo dělat takhle já začátku, buď si skoč k Dr až bude mít po dovče, nebo pokud bys to ráda věděla dříve, můžeš si zajít na krev a zjistit, jestli ti HCG ob den stoupne o dvojnásobek a v tom případě by mohlo být těhu prosperující. Některý holky měly i 3 měsíce normálně menstruaci a těhu bylo v pořádku, takže šance tak pořád nějaká asi je ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.25 20:50

Právě že to nebylo jako při ms bylo spíš špiněni začalo to přibližně v pondělí kolem polodne +-, ale nebylo to tak silné ani tak dlouhé jako při ms.
Skončilo to vlastně v utery večer nebo v noci ve středu nic už.
V utery jdu vlastně ke své doktorce, jinak nevolnosti už mě trápí 2 den, nevím jestli to mám přičíst k těhu nebo jiným problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí