Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@brielle1 píše:
Poradí si organismus se sametkou? Když jsem ji snědla s jídlem? :c
nevím přesně, co to je, ale organismus si poradí, žaludeční šťávy to stráví,
moje mamka jednou „snědla“ masařku z kopce odpadků, vletěla jí to pusy při mluvení, bylo to u dálnice v cizině, kde si lidé odskakovali - fakt humus, měla strach z nějaké infekce, ale nic, dobré to bylo
@brielle1 píše:
Hele ne, to je malér. Staneš se do týdne taky sametkou. Předejít se tomu dá, ráno si dej budíka na 4,30 hod. a 3 x poklonit k východu, zaklínadlo je Mutábor. Já bych to zkusila.
Co to je sametka? ![]()
@stinga píše:
mamka jednou „snědla“ masařku z kopce odpadků, vletěla jí to pusy při mluvení, bylo to u dálnice v cizině, kde si lidé odskakovali
Fuj
![]()
@brielle1 tak už jsem si sametku našla,
myslím, že je pořád lepší ji sníst, než kdyby tě poštípala, ty fotky vypadají hrozně, teda sametka také není žádná krasavice,
a s čím jsi ji snědla?
s nějakou zeleninou? já pořád tvrdím, že není nad kus steaku
Sametka je miniaturní roztoč, je tak malá, že skoro ani není vidět volným okem…
inu ![]()
Teda- sametka- nebýval to kousk krášlivé látky?

Příspěvek upraven 19.06.23 v 19:03
hele, žaludeční kyselina zlikviduje i onačejší humusy, než jen jednu prorostlou výživnou masařku
takže dobrý
Jak jsi přišla na to, že jsi ji snědla? Vždyť je to mrňavý….
@stinga objednala jsem si sushi a tři byli v tom a já to všechno zkousla no jako chápu, že z toho nemůže být nic extra, ale jsem magor hypochondr tak se ptám ![]()
@Janli jedna červená tečka mi z toho totiž pak vylezla a lezla mi tu po stole
Asi nerozumím dotazu, však je to mikroskopický roztoč, tak jak si jsi jistá, že jsi ji snědla? ![]()
@brielle1 píše:
@stinga objednala jsem si sushi a tři byli v tom a já to všechno zkousla no jako chápu, že z toho nemůže být nic extra, ale jsem magor hypochondr tak se ptám
ještě že sushi nejím
,
ne nic ti nebude
Přiznám se tedy že sníst nějakýho broučka tak absolutně nepoznám co to bylo. Takže klobouk dolů že jsi poznala nejakou sametku, jsem nevěděla že něco takového existuje… A že byla zrovna v sushi.
Takovej hezkej červenej brouček
neměla jsem tušení že vůbec existuje. Ale musela bys jich sníst tak kila aby ti možná něco bylo ![]()