Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím vybírám dětem 5 let a 3 roky snehule jaké můžete doporučit hlavně aby nepromokly a bylo v nich opravdu teplo? A mate zkušenosti někdo s crocs uvažovala jsem nad nimi ale nevím jestli v nich nebude zima
dekuju moc
Ja mam dvoje crocs dospelacky uz 3roky a jsou super
zima v nich fakt neni, nektere delaji s kozichem nebo pri nejhorsim dovnitr teplou vlozku (dajchman 150,–) tu mam ale v tech druhych ktere beru kdyz je fakt mraz.
@AndelaCerna asi blby dotaz, ale neklouzou? Prijde mi ta podrazka v podstate hladka ![]()
Za mě jedině CROCS jsou nej. Jiné už než nekupujeme, mám je i pro sebe, jsou úžasně lehoučké, teploučké, mají v podrážce nějakou izolaci, že když stojím delší dobu na místě tak vůbec není zima od nohou, snadná údržba, děti ani přes zimu jiné boty nechtějí, furt tahají jen crocsky ![]()
Kupujeme snehule Peddy, nebo Loap. A naprosta spokojenost. Teple, nepromoknou…
Takhle- za poslednich par let jsem poradny naledi snad nezazila, takze sama nevim, na snehu bez problemu
A mužů se zeptat jak jsou velikostne odpovídají nebo raději větší
@luciifer
Za tu cenu (cca 1000) snad můžeš mít pro děti daleko lepší boty na zimu.
Ty já kupuju vždycky superfity s gore-tex ale do skolky musí byt snehule na stalo tak to už nemůžu koupit další za 2 tis takže hledám další variantu k těmto
Vyborne snehule jsou kanadske Kamik nebo Sorel, ale jsou teda drazsi.
Mohu se zeptat kde se daji kamik nebo sorel sehnat nerada kupuji boty přes net