Zimní botky pro slečnu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
311
29.9.16 09:25

Zimní botky pro slečnu

Dobré ranko, prosím o radu..jaké koupit dceři univerzální zimní botky (4 roky),aby je mohla nosit celou zimu jak k sukýnce, tak do sněhu, nepromokavé, cena tak do 1500 kč, abych nemusela kupovat k nim žádné jiné..prosím případně o odkazy, moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
29.9.16 09:30

Ja bych koupila snehule treba za 500 obycejnejsi a pak treba kozacky za 1.000 napr v primogi outlet. Take jsem neprisla na to jak to vyresit. Takze jsem poridila goretexove snehule a na paradu kozacky + celorocky, ale ty ma bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
29.9.16 09:46

Taky se přiklánim k variantě spíš koupit dvoje botky. Já bych chtěla koupit malý (3,5 roku) zase Superfity, ty byly fakt skvělý. Já jsem s nima zatím nejvíc spokojená ze všech bot, co jsme měly na zimu. Ale jsou dost drahý. Takže si je možná najdu na bazaru nějaký pěkný ne moc jetý, a druhý třeba kozačky koupim normálně v obchodě. Nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
29.9.16 09:52

Ve 4 letech potřebuje zimní boty dvoje, jedny stačit nebudou, zmáchá se a půjde v mokrých? A sukně teda v zimě venku dcerám nedávám, to mi přijde vůbec úlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.9.16 10:00

Díky za názory..sukni myslím tu teplou, vlněnou, k tomu kamašky, teplé punčochy, nevím, co je na tom špatného, když v tom jde jen do školky a ze školky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.16 10:12

Já taky jedny nevyřešila, takže má kozačky primigi, ty jdou k sukni ( nosí i v zimě, je šatičková, takže má šatičky a kabát), jdou i ke kalhotům a pak jsme jí koupila sněhule, ověřené, kupuji je každý rok, ty má do školky a do sněhu na hraní. S jedněma botama bych si nevystačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.16 10:22

@zdendulka.k https://www.eobuv.cz/…34-nero.html

Malá je taky taková víla, pořád by nosila sukně… i v zimě… a tak je nosí… teplé punčocháče, legíny, žádný problém… navíc poslední zimy ani zimy nejsou, takže v tom nevidím žádný problém…

Ale stejně máme boty dvoje, jedny kozačky a jedny sportovní trekové kotníkové, když jdeme někam na výšlap… ty boty z odkazu jsou s goretexem, ty by promoknout neměly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.16 10:25
@lokynka píše:
Ve 4 letech potřebuje zimní boty dvoje, jedny stačit nebudou, zmáchá se a půjde v mokrých? A sukně teda v zimě venku dcerám nedávám, to mi přijde vůbec úlet…

jsou boty, které neprotečou…
Dcery mám tři, kromě prvorozené nosí sukně pořád, i v zimě… ta nejstarší coby dítě nechtěla za žádnou cenu ani šaty, ani sukně… nikdy, ani v létě… teď má 26 let a pro změnu nenosí skoro vůbec kalhoty… jen samé sukně, šaty… co je za úlet na sukních či šatech v zimě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
29.9.16 10:28

My kupujeme tyto od DPK. Letos budu opět pořizovat.

• Citovat
  • Upravit
2212
29.9.16 10:48

Mě se strašně líbí bogs botky.. krásné, funkční a šmrncovní :palec:

https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
29.9.16 13:43

Pardon teda, že jsem způsobila rozruch s úletem se šatičkami, přijde mi divný, dceruráno navlíknout do šatů, jít do školky, tam teda aby měla nějaké zimní boty vhodné na to, aby mohla s dětmi blbnout ve sněhu apod., pak cestou zpět domů zas šatičky a botičky k šatičkám a kdyby náhodou si chtěla i cestou zablbnout ve sněhu nebo doma před barákem, tak to se šatičkama asi ne. Prostě v určitém věku mi to přijde divné, třeba v deseti ať si chodí už v sukni, ale když to u těch mých holek vidím, tak abych kupovala několikero botiček, aby to hezky ladilo k sukýnce v zimě, noooo…
a myslím, že žádná bota není taková, že nikdy nikdy nikdy nepromokne. A určitě nebudu malýmu dítěti kupovat boty třeba za dva litry na půl zimy a na druhou půlku další za podobnou cenu. Takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
29.9.16 14:46
@lokynka píše:
Pardon teda, že jsem způsobila rozruch s úletem se šatičkami, přijde mi divný, dceruráno navlíknout do šatů, jít do školky, tam teda aby měla nějaké zimní boty vhodné na to, aby mohla s dětmi blbnout ve sněhu apod., pak cestou zpět domů zas šatičky a botičky k šatičkám a kdyby náhodou si chtěla i cestou zablbnout ve sněhu nebo doma před barákem, tak to se šatičkama asi ne. Prostě v určitém věku mi to přijde divné, třeba v deseti ať si chodí už v sukni, ale když to u těch mých holek vidím, tak abych kupovala několikero botiček, aby to hezky ladilo k sukýnce v zimě, noooo…
a myslím, že žádná bota není taková, že nikdy nikdy nikdy nepromokne. A určitě nebudu malýmu dítěti kupovat boty třeba za dva litry na půl zimy a na druhou půlku další za podobnou cenu. Takže tak

Superfitka ano, pokud do ni nenatece vrchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
29.9.16 14:48
@kerrankin píše:
@lokynka Dcera měla zatím každou zimu, tzn. tři poslední, jediné boty - superfity s goretexem, jednou byly z druhé ruky. A teda nikdy nikdy nikdy jí nepromokly :nevim: Ale je pravda, že jsme s ní ještě nebyli na horách a v posledních letech to s tím sněhem není moc valné…

Presne..Boty sice skoro za dvojku, ale naprosto neznicene jsem je prodala za 500.Za me se vyplati vic, nez dvoje levnejsi boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.16 14:54
@lokynka píše:
a myslím, že žádná bota není taková, že nikdy nikdy nikdy nepromokne. A určitě nebudu malýmu dítěti kupovat boty třeba za dva litry na půl zimy a na druhou půlku další za podobnou cenu. Takže tak

když koupíš pořádné boty s membránou nebo kožené, tak nepromoknou…s tím sněhem to ve školce už několik zim není tak akutní… a když je sníh, není problém dát dítěti oteplováky, protože chodí bobovat a sáňkovat s paní učitelkou… ale to taky není celou zimu od listopadu do března, že jo… a když jdou bruslit, tak je samozřejmé, že má oblečení na bruslení… a mezitím je spousta studených dní bez sněhu a ledu, kdy může nosit sukýnku nebo šaty… mimochodem, vyzkoušela sis sama na sobě, že ve vyšších kozačkách je v zimě mnohem tepleji než v kotníkových, i když mají kožíšek uvnitř? I to má něco do sebe… a i v té školce chodí v šatech nebo sukýnkách každou chvíli do divadla, na koncert… nebo na nějaké vystoupení, představení, tak se i takové boty unosí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.16 14:56
@Eemii píše:
Presne..Boty sice skoro za dvojku, ale naprosto neznicene jsem je prodala za 500.Za me se vyplati vic, nez dvoje levnejsi boty.

taky si říkám, že lépe mít jedny možná dražší, ale skutečně nepromokavé kvalitnější boty než mít dvoje, které promoknou a každou chvíli se musí sušit… není nic protivnějšího, než mokré boty a studené nohy, i když v nich jde člověk jen domů a dá je sušit… ale než se přezuje do suchých, tak to nehezky zebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková