Zimní botky pro slečnu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
29.9.16 14:54
@lokynka píše:
Pardon teda, že jsem způsobila rozruch s úletem se šatičkami, přijde mi divný, dceruráno navlíknout do šatů, jít do školky, tam teda aby měla nějaké zimní boty vhodné na to, aby mohla s dětmi blbnout ve sněhu apod., pak cestou zpět domů zas šatičky a botičky k šatičkám a kdyby náhodou si chtěla i cestou zablbnout ve sněhu nebo doma před barákem, tak to se šatičkama asi ne. Prostě v určitém věku mi to přijde divné, třeba v deseti ať si chodí už v sukni, ale když to u těch mých holek vidím, tak abych kupovala několikero botiček, aby to hezky ladilo k sukýnce v zimě, noooo…
a myslím, že žádná bota není taková, že nikdy nikdy nikdy nepromokne. A určitě nebudu malýmu dítěti kupovat boty třeba za dva litry na půl zimy a na druhou půlku další za podobnou cenu. Takže tak

když koupíš pořádné boty s membránou nebo kožené, tak nepromoknou…s tím sněhem to ve školce už několik zim není tak akutní… a když je sníh, není problém dát dítěti oteplováky, protože chodí bobovat a sáňkovat s paní učitelkou… ale to taky není celou zimu od listopadu do března, že jo… a když jdou bruslit, tak je samozřejmé, že má oblečení na bruslení… a mezitím je spousta studených dní bez sněhu a ledu, kdy může nosit sukýnku nebo šaty… mimochodem, vyzkoušela sis sama na sobě, že ve vyšších kozačkách je v zimě mnohem tepleji než v kotníkových, i když mají kožíšek uvnitř? I to má něco do sebe… a i v té školce chodí v šatech nebo sukýnkách každou chvíli do divadla, na koncert… nebo na nějaké vystoupení, představení, tak se i takové boty unosí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.16 14:56
@Eemii píše:
Presne..Boty sice skoro za dvojku, ale naprosto neznicene jsem je prodala za 500.Za me se vyplati vic, nez dvoje levnejsi boty.

taky si říkám, že lépe mít jedny možná dražší, ale skutečně nepromokavé kvalitnější boty než mít dvoje, které promoknou a každou chvíli se musí sušit… není nic protivnějšího, než mokré boty a studené nohy, i když v nich jde člověk jen domů a dá je sušit… ale než se přezuje do suchých, tak to nehezky zebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
29.9.16 15:08
@Regina Hero píše:
taky si říkám, že lépe mít jedny možná dražší, ale skutečně nepromokavé kvalitnější boty než mít dvoje, které promoknou a každou chvíli se musí sušit… není nic protivnějšího, než mokré boty a studené nohy, i když v nich jde člověk jen domů a dá je sušit… ale než se přezuje do suchých, tak to nehezky zebe…

Presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková