Sněžka s kočárkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sněžka s kočárkem
Holky mám prosbu! Za chvilku jedem do Krkonoš. Daly jstě některá vrchol i s kočárkem??Budem mít sporták. Prý se to dá z Polské strany. Raději se ptám, aby jsme se třebas v půlce nemuseli otočit. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonymní píše:Šli jsme od Boudy pod Sněžkou do půlky a pak jsme se vraceli. Tudy se to neda. Druhy den s manducou uz ano.
Holky mám prosbu! Za chvilku jedem do Krkonoš. Daly jstě některá vrchol i s kočárkem??Budem mít sporták. Prý se to dá z Polské strany. Raději se ptám, aby jsme se třebas v půlce nemuseli otočit. Díky
- Citovat
- Upravit
My jsme sli s nositkem. Nejake kocarky smerem od Pomezek jsme potkali, ale ten vrch z te strany stejne musis vynest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Pomezky a Děčínskou boudu v pohodě, ale pak dál už ne - byli jsme tam minulý měsíc, ale kočárků jsme potkali minimum…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi odkud pujdete. Pokud z Pece, tak na Vyrovku, pak pres Lucni boudu a od Slezke booudy po polske strane. A zpatky stejnou cestou. Obrim dolem se s kocarkem neda, je tan moc kamenu a „schodu“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od Slezske boudy jde nahoru „silnice“. Je ale hooodne terenni, nedovedu si to predstavit. Na Slezskou se dostanes jedine pres Vyrovku a Lucni (to myslim pujde dobre). Na Vyrovku pres Richterovy boudy z Pece. Jinak urcite ani nezkousej, na Slezskou to pujde, pak myslim ze spis ne.
Co vzit nositko (aspon na posledni usek ze Slezske boudy)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam byli 2×, pokaždé z jiné strany a vždy s nosičkou. Myslím, že ten konec by nezvládl sebelepší terénní kočárek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silvie8 : no, my tam teda nebyli s kočárkem, ale co si vzpomínám, tak ta dlážděná cesta z polské strany by se s terénním kočárkem asi i dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, bylo to super
na horu lanovkou a dolu s golfkama…male bylo 1,5 roku, celou cestu dolu prospala…sli jsme do Pece.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masozravka : jo, lanovka je super, ale to by musela teď jezdit. Dostavěná má být až příští rok. A kudy jste šli do Pece?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikoz uz je to 5 let, tak si pamatuji, ze jsme sli po silnici, lesem po kamenech, to jsme ji prenesli, loukou a vysli jsme nad Peci na asfaltce, jak dlouho nam to trvalo nevim, ale bylo to na pohodu
rozhodne bych nezatracovala, nikoho jsme sice s kocarkem nepotkali, jen cyklisti nebo pesi.., smula byla jen, ze nam mrholilo a desne foukalo, ale to pak preslo a slo se krasne.
Preji krasny vylet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak ted teda nevím
.O lanovce vím. Má být příští rok kabinová, což by bylo super. A o nějakých odvážlivcích z polské strany jsem četla. Jde mi o to, že chlap vydrží hodně, ale zničit ho zas nemusím a zdevastovat kočár taky ne ![]()
Jenže jsme ani jeden na Sněžce nebyli a rádi by jsme tam koukli.Ale víc hlasů je teda pro tam nejít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Obnovuji téma. Má být hezky a tak bych ráda vyrazila i se synem na sněžku. Má 10 měsíců. A chtěla bych pár informací, pokud tam byl někdo teď někdy, tak by to bylo ideální ![]()
Myslíte, že by se to dalo s 10 měsíčním? A pokud ano, tak v kočárku nebo spíš nosítko? A kudy kam? Je tam možnost po cestě někam zajít a třeba přebalit?
Ptám se jak blbec, ale teď mě to napadlo, tak jestli je to blbost nebo nad tím přemýšlet dál. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zorkaV Kočárek dle mě nepůjde. My to chceme dát v létě s cyklovozíkem (je hodně terénní) po polské silnici (jubilejní cesta), ale je to hooodně nejistej podnik. S nosítkem ano, jen je to hodně dokopce, vem si dobré boty, ať s ním nespadneš, hlavně cestou dolů. Lanovku jsem viděla v zimě, je pěkná, kočárek do ní nejspíš nevemou (zkus zjistit), nosítko určitě v pohodě, je to kabinka. Můžeš to nějak nakombinovat, že třeba dolů pojedeš lanovkou, nebo do mezistanice, uvidíš. Nejprudší je cesta od býv. Obří boudy, cesta z Růžohorek, jubilejní nebo od východu jsou míň prudké. Na kočárek není ani jedna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.