Slovensko na otočku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Slovensko na otočku
Zdravím chtěla jsem se vás zeptat příští týden jedu na otočku na Slovensko do POvažské Bystrice za kamarádkou. Jedu ráno tam a večer spátky autobusem Student Agenci jen nevím co si na cestu vzít s sebou a kolik si vyměnit peněz na oběd a nějaké drobnosti? díky moc
ps: jedu takhle přes hranice poprvé tak nevím co čekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych si připlatila pojištění. Sice ČR a SR mají dohodu o zdr. pojištění, ale realita bývá jiná.
- Citovat
- Upravit
Čisté spodní prádlo a oblečení podle počasí, nápoje prodávají levně v autobuse, svačinu si můžeš koupit bud na benzínce nebo vzít sebou a peníze podle toho, kolik chceš utratit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc a jak dlouho tak trvá to vyřízení pojištění? a kolik tak zhruba stojí? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojištění Ti vyřídí na počkání v pojišťovně a vyjde to na pár korun - do 50 Kč se určitě vejdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojisteni hned pres net, kde si musis vybrat sama, ale ja bych se na to na den vykaslala.
Platit muzes kartou, kes bych si vzala jen par drobnych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře děkuju moc já si to pojištění radši zařídím protože navíc mám problémy se srdcem takže jistota je jistota
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.