Výlet Náchodsko a okolí

1914
6.7.13 09:40

Výlet náchodsko a okolí?

Potřebuju radu, chtěli bysme vyrazit s rok a půl starou dcerkou někam na výlet, vůbec namáme žádný nápad, moc prosím o inspiraci.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3868
6.7.13 19:45

Ahoj..Já jsem původem z Nového Města nad Metují a je tam moc krásný zámek i se zámeckou zahradou..Na procházku je taky hezké Pekelské údolí..Vede tam poklidná cestička podél řeky, je to cca 4-5km od centra a v údolí si můžete dát občerstvení..Jedině pak dál se mi moc líbilo v okolí Teplic kde je Adršpach..Naši mě tam brávali tako jako malou, jsou tam hezké stezky a ráda na to vzpomínám..Kdybych si na něco vzpomněla tak ještě napíšu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.9.13 14:35

Ahojda, nemate jeste nektera tipy kam vyrazit na vylet v okoli Nachoda s klukama 6 a 9 let? Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
6.9.13 15:01

Adršpach a náchodský zámek-je tam obora s jeleny a 2 medvědi-pro děti moc pěkný :pankac:, jinak kousek za hranicemi v Polsku je takový mini dinopark :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.9.13 15:38

Určitě na bungry z války… :) Jsou zpřístupněný a vede tam zajímavá cesta z Náchoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.9.13 15:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.