Kam na výlet kolem Jihlavy?

1.7.13 19:10

Kam na výlet kolem JIhlavy?

Ahoj, poradte kam jeste kolem jihlavy na vylet? Pojedeme do Zoo a jeste by to neco chtelo :) :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21626
1.7.13 19:12

Zoo vám stačí na většinu dne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.7.13 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.13 19:14

Právě nechceme být celý den v zoo, to by malej ani nechtěl, a western nesnášim :D TA koupačka by šla ale tam jsme pořád, myslela jsem třeba něco, kde jsme ještě nebyli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.7.13 19:15

Děti jsou nebo nejsou účastníky výletu? Jak starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.7.13 19:18

Katakomby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.13 19:46

Jedno téměř roční dítě a druhé 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.7.13 19:48

@kristynakarlova tak to vám bude bohatě stačit ZOO a maximálně procházka po náměstí na zmrzku. Dala jsem kdysi s kamarádkou a našima dvouletýma dopoledne vodní ráj a odpoledne ZOO a byli jsme všichni naprosto odrovnaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
1.7.13 19:58

@kristynakarlova nevím z jakého směru pojedete, tohle není přímo u Jihlavy, ale na výlet s dětmi dokonalý. Ale myslím že zOO bude fakt stačit:-) Je sice menší, ale krásná.

• Citovat
  • Upravit
245
1.7.13 21:48

No tak za mě bych volila třeba ještě ten vodní ráj. V zoo to budete mít docela rychle obejítý, zas tak velká není. Navíc když jsme tam byli před měsícem, většina zvířat byla někde zalezlá. Pro nás docela zklamání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.13 07:23

Ahoj, tak jedeme do polnicky na celý den :D Případně kdyby nás to už nebavilo tak přejedem do Zoo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.3.14 20:48

S dovolením oživím diskuzi, neb tady brouzdám a taky hledám inspiraci, takže přispěju třeba tipem na jarní nebo letošní letní výlet: Pohádková říše v Kamenici nad Lipou www.pohadkova-rise.cz Otevírají až na začátku května, ale my tam byli v létě nadšení, to bylo synovi 2,5 roku. Užili jsme si to všichni - jak děti, tak i dospělí. Strávili jsme tam od oběda zbytek dne až do večera. Jídlo mě sice nenadchlo, ale jinak paráda. Letos pojedeme určitě znovu na nějakou akci. Mají tam mít nově nějaké království hlavolamů. Pro malé děti tam jsou parádní dětské koutky v části cukrárny a tvořivých dílen (tam jsem si vyhrála nejvíc já :oops: ), k tomu venkovní hřiště u zahrádky. Takže za nás fakt doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 15:21

Přidám jeden dotaz - doporučíte nějaký výlet vlakem z Jihlavy? Máme děti 4 roky a 1 rok, takže cíl výletu nemusí být nic extra, v podstatě bude stačit místo, kde bude hřiště, zmrzka, popř. nějaká atrakce. Předpokládám, že už samotná cesta bude zážitek (hlavně pro nás - rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
4.6.14 16:48

@švestička My jezdíme - sice z opačného směru - ale do Luk nad Jihlavou do restarace Kolnička. Mají tam moc pěkné dětské hřiště…
 http://www.kolnicka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.