Co dnes s dětmi Ostravsko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co dnes s dětmi Ostravsko??
Ahojky, nemáte nějaký tip co dnes s dětmi v okolí Ostravy? 6 let a druhé měs. Vysoké datum takže nejlíp vstupné min nebo vůbec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak my chodime do sopinkparku tam je dětský koutek zdarma, pak sachovnice, auto na drobné, vláček
zrovna včera jsme tam byli s 2 letým synem. a jsou tam i velké děti tak 6 léta jde.moc se to dětem líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svačinu do batůžku a nějaké školkové hřiště v Porubě
bývají otevřené, záleží zda si ještě 6 leté dítko hraje na průlezkách, kolotočích atd…vím že exilová školka, a je jich víc, pak je ještě kousek hřiště od ulice komenského a kopeckého, jsou to dvě oplocené obory, děcka se tam vyřádí, je tam i stín, lavičky…odtud na zmrzku na leninku
záleží z které části OV jsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bonduellka jj tam jsme taky docela často, v shopinu jsem pracavola před MD takže jako doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajka a Domi právě že jsme trosičku od Ostravy, Polanka nad Odrou a kdoví jestli vůbec nebude pršet, se to nějak kazí :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumi tak nebo na procházku do parku vzít pro malou kolo a a jít se projít. Já chodím hodně na procházky kolem lázní na hylově
nebo jdu na mexiko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 procházek tu v prdelákově mám právě už dost, furt stejné dvě místa kudy se dá jít, nikde nikho nepotkáš, jen furt to samé, a po 6 letech už nic extra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumi To je pravda že člověk chodí furt ty stejné trasy já někdy vybočím a jdu do klimek pěšky
Nebo zkusit nějaké herničky, ale ty budou dnes zavřené… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 a ty jsi z klimkovic? tam se mi to zdá takové živější oproti nám
nu právě že nejpíš bude vše zavřeno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo z klimkovic, teda z Hylova. no taky to není nic extra já už se těším až malý povyroste a budu moc s ním do herničky do klimkovic, protože to brouzdání po lese, samotné mi taky už klepe na mozek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 tam je nějaká herna? no přesně tež už mi to leze na mozek prvně se starší a teď zase s mladší a furt dokola to samé,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam herna želvička, a teď tam udělali i pro nejmenší batolata. chodí nám čapis a tam to je napsané podívám se a napíši víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeme se třeba někdy domluvit a zajít tam společně. vstupné je 30 kč/rodina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.