Snídají vaše děti?

2230
2.11.12 13:27

snídají vaše děti?

Ahoj, chci se zeptat jak to mají vaše děti se snídaní. holky (4 a 2) se musí nejdřív rozkoukat, což trvá cca hodinu po probuzení. pak teprve snídají. problém je když vozím starší do školky, vstává v 7,cca o pul osmý už sedíme v autě, tak se snažim ji nacpat do ruky aspoň rýžový chlebík, popř kousek housky s něčim jenže ona si stejně jen 2× kousne a nic. svačinku mají ve školce v 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
2.11.12 13:30

@spiky01 tak nas maly (2 roky) vstane a asi tak 20 minut se valime v posteli, pak deme na nocnik. prevliknout a jist.Ale vetsinou sni par lzicek a uz nechce a donutit ho nedonutim, pak ji kolem 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.11.12 13:32

Kvůli návyku „snídáme“ každý den. V uvozovkách kvůli školce. Taky jsou obě (4r a necelé 2) rozespalé a moc tomu nedají. Mladší v podstatě vypije akorát mlíko, ta starší něco málo sezobne. Nenutím je sníst celou porci, ale jak říkám, do budoucna mi jde o návyk že snídaně je důležitý začátek dne. ;) U nás ve školce mají naštěstí hned po příchodu k dispozici v míse ovoce, takže hlady do svačiny nikdo neumře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Navstevnice
2.11.12 13:33

Já kvůli pomalejšímu startu budím děti cca 45 minut před plánovaným odjezdem. Od malička aspoň vypijou Actimel nebo skleničku mléka a něco k tomu sní (kousek buchty, rohlíku, cereálie s mlékem)… Já se horkotěžko učila snídat v dospělosti, kdy mě ranní nesnídání dovedlo k problémům se zažíváním, a tak je něčeho takového chci ušetřit. Mladší (teď jí bude 6) dokonce ráno vstává s vlčím hladem a bez snídaně odmítá opustit domov :).

• Citovat
  • Upravit
6895
2.11.12 13:34

Jak kdy…pokud vstáváme později a jdeme do školky, tak jen kakao a mladší dostane ve městě koláček…pokud se nám podaří dřív vstát, tak snídají „křupínky“ s mlíkem nebo kakaem…Pokud vstávají s tatínkem, tak snídají vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.11.12 13:35

Jídlo je první věc, na kterou moje dcery po probuzení pomyslí. Starší (3,5r) mě každé ráno budí, že chce jogurt. Když vstane mladší (15m), letí k prázdnému kelímku od jogurtu a kňourá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.11.12 13:36

Mala sni jogurt nebo lipanka a vic nechce. NEkdy kdyz nestihame tak ji vrazim za pochodu brumika. Ve skolce svaci v 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
2.11.12 13:38

@spiky01 Náš mlaďoch v týdnu vstává kolem půl 7, tak za 15 minut jdeme snídat, jí kousek ovoce, bílou activii a cereálie-nic jiného nechce a o víkendu máme snídaně trochu vydatnější, takže klasika namazané pečivo, buchta, míchaná vajíčka, palačinky (samo ne vše najednou ;) ) Ale on je dobrý jedlík, takže by bez snídaně z domu nešel :lol:

Příspěvek upraven 02.11.12 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.11.12 13:39

Snídáme. Oba snídají svorně mlíko, pak nějaké pečivo s marmeládou, bábovku… Na snídani celkem dbám, já jako malá nesnídala a mám s tím problém doteď. Když chodil starší do miniškoličky, tak měl to mlíko a pak něco, co mohl jíst i v autě (makovku, mléčný řez…).
Momentálně jak jsou dva, tak jsou jak kobylky, ráno nestíhám mazat a podávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
2.11.12 13:41

Ahoj, tak u nás je to jak kdy. dcera 5 let, chodí do školky a snídá buď jen jogurt nějaký malý a nebo pištot. když nemá chuť na nesnídá. ve školce mají svačinku a říká že když snídá tak nesní celou svačinku. o víkendu snídá taky jogurt a svačí potom chleba, rohlík, vánočku, atd. takže do snídaně nenutím jen se musí ráno napít čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.11.12 13:50

Ne u nas nesnida nikdo..jsme rodina spacu (i mala) a rano neni cas..predstava ze kvuli jidlu vstavame o hodinu driv je dost desiva :mrgreen:…vstavame a za 20 minut jsme ve vedlejsim meste (5km) ve skolce :mrgreen: kdyz jsem byla sama tak jsem zvladala i desetiminutovy presun z postele do prace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.11.12 13:51

Taky učím malého snídat. Vstává mezi 6-6:30h a dostane mléko, vypije dle chuti a okolo7-7:30h nejdýl chleba s něčím, buchtu, lupínky podle toho, co zrovna dělám. Takže jo, snídá, jedl by klidně snídani hned po probuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.12 14:00

My zatím ráno nikam nespěcháme, ale na snídani dbám, jak už tu bylo řečeno kvůli návyku. Vstáváme brzo, dneska například v půl šesté, ale snídáme až třeba v sedm. Ani já nemůžu jíst hned po probuzení…
Ondra snídani moc nedá, párkrát si kousne chleba nebo buchty, ale trvám na tom, aby aspoň vypil hrnek cara s mlíkem (cca 250ml)

OT: @Gladys, jak je? Dneska máš termín… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
2.11.12 14:02

Jj, snídáme všichni. Kluk jak vstane, tak do 5-ti min slyším: „Papat!!“. Většinou vstává +- v 6h.

• Citovat
  • Upravit
22074
2.11.12 14:07

Ano, snídají. U nás přes snídani nejede vlak, radši vstáváme o něco dřív - starší snídá bez problémů dobrovolně, u malého je to horší, ale v nejhorším ho nakrmím sama, když se moc courá. Bez snídaně bych je z domu nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí