Snížená děloha - problémy

1741
24.9.14 21:04

snížená děloha -problémy

Ahoj, máte někdo sníženou dělohu a jaké máte potíže? já nevím jestli mám sníženou dělohu, mám po 3 porodech, ani jeden nebyl úplně jednoduchý, ten poslední před asi 10 měsíci mi dal dost zabrat. Chodím hodně často na malou a to i v noci-jako když jsem byla těhotná. Zánět močáku nemám, těhu taky nejsu. Neustále mám bolet v kříži, sem tam se stalo že jsem zakrvácela mimo cyklus, ale opravdu jen maličko, mám jakoby tlak na močák. Na gyndu se chystám za nedlouho, ale aspon at vím, co mě čeká pokud tohle někdo má a jak se to řešilo..moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
24.9.14 21:13

Nevím co přesně je snížená děloha. Já mám prolaps - děloha se propadla a tlačí na poševní stěnu tak, že mi to vylézá ven. Chuťovka. Po druhém porodu se to spravilo samo, teď už ne :zed: Asi to bude na zákrok
Tebou popisované příznaky ale nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
24.9.14 21:28

@Antonie Bolavá je mi líto, až takhle to nemám..hlavně at ti pomůžou :palec: já po dvou porodech problémy neměla, teda u druhého, jsem měla zácpu, ale žádné výše zmíněné problémy..často se i stavá, že si prostě nemůžu dát při ms tampon, prostě se tam nevleze, přitom jsem ho před tím měla uplně normálně..každopádně vyšetření už odkládat nemůžu, je tos spíš pořád horší a trochu se vždycky zaleknu, když mimi cyklus několikrát zakrvácím, nebo někdy nej zašpiním, ikdyž maličko..pořád jsem to odkládala, ale už tam tam musím..moc netuším jak se to řeší, když je to diagnostikováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.9.14 21:40

Mam pokleslou delohu, nikdy jsem nerodila ani nebyla tehotna. Zpusobila jsem si to tahanim tezkych kolecek pri rekonstrukci baraku cca v 16 letech. Snazim se posilovat panevni dno, musela jsem omezit posilovani ve fitku i beh. Mivala jsem bolesti pri styku, to castecne odeznelo. Nesnesu menstruacni kalisek a z tamponu jen mini. Dle doktora to zatim neni k reseni (operativni ‚prizvednuti‘ by delalo pri tehotebnstvi problemy), ale v budoucnu budu v tehotenstvi o to vic sledovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
24.9.14 22:01

@vodouska ty to určitě nějak řeš za včas, právě proto, že určitě v budoucnu děti plánuješ a u tebe se to bude řešit i jinak, právě proto, aby si měla děti a určitě tě kvůli tomu budou víc sledovat, držím prstíky at se všechno podaří :palec:..já už mám děti 3,takže u mě klidně i nějká operace, at do budoucna nejsou větší problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
25.9.14 08:36

Už tady není nikdo, kdo by měl tyhle potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
25.9.14 12:02
@pajinka111 píše:
Už tady není nikdo, kdo by měl tyhle potíže?

Mám pokleslé pánevní dno, takže asi to stejné, co jsi psala ty. Mudr zmínila možnost operace, ale zatím nemám extra velké problémy, které by mne do toho tlačily, takže zatím odkládám, přece jen mám doma pětiměsíční mimčo. Mám zákaz tahání těžkých věcí (což se 7,5 kg mimčem jde těžko, ale velké nákupy už mám v režii pouze manžel) a kdyby něco, přijít.
Takže vlastně taky nevím, co mne čeká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.14 11:14

Mám sníženou dělohu, doktorka mi řekla, že s otěhotněním problém mít nebudu, ale rodit přirozeně ne, že to by nešlo, nic víc mi k tomu neřekla. Takže nevím, co mě vlastně čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
12.6.17 18:55

@pajinka111
Ahoj, jelikoz me trapi stejne potize, chtela bych se zeptat, jak ksi na tom s odstupem casu. Po druhem porodu mam snizene cele panevni dno a citim se po vsech strankach mizerne. Mela bych kazdy den cvicit, ale jsem permanentne unavena. Nevim, jestli necekam na zazrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí