Monitor Snuza Go

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
210
8.8.11 20:29

Snuza go!

Holky, máte některá tento monitor? A jste spokojené? Uvažuji o koupi, jen se bojím, že když mimčo bude mít body, na tom overálek, spací pytel a nahoře přikrývku, že alarm neuslyším. V zimě máme v ložnici chladno, tak budu muset prcka víc obléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
8.8.11 20:57

Ahoj, já ho mám, ale už ho moc nepoužívám-malému je už přes rok. Byl fajn, hlasitost byla dostatečná a myslím, že bude i přes oblečení, my ho taky používali v zimě i do kočárku, snad se dá i nastavovat. Ocenila jsem hlavně to, že mohl spát s námi v posteli a přesto být monitorován a naše přítomnost nevadila (odzkoušela jsem si to nejříve na panence- moje dýcháni nezabránilo tomu, aby se spustil alarm). V pozdějším věku, když se začl hodně vrtět, občas monitor sklouzl nebo se nějak pohnul a potom nesnímal nádechy a dělal občas falešné poplachy, ale malého to nikdy nevzbudilo tohle mu nějak nevadilo, takže ani mně. Také malý nechtěl spát na bříšku, což se teda ani nedoporučuje, každopádně kdyby dítě tak spalo rádo, tak by to asi s tímhle monitorem nebylo zrovna příjemné. Takže asi tak nějak kaldy a zápory. Já byla spokojená a fungoval dobře až na ty falešné poplachy. Tak přeju ať dobře vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.8.11 22:06

My jsme neměli tento konkrétní, ale podobný taky na plínku a museli jsme ho prodat. Naš malej byl dost uvrtěnej už jako malilinkatej a jak se hýbal tak mu dost často sjížděl z plínky a došlo to do fáze, že jsme ho spíš nepoužívali než používali. Malýmu nebyl ani měsíc a monitor jsme prodali a půjčili klasickou desku do postýlky.
Nám prostě uživatelsky nevyhovoval :nevim:
Ale hlasitost v pořádku, slyšet šel i v kočárku i přes oblečení a zavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiskaJel
12.6.13 12:44

Ahoj holky, mám dotaz k fungování monitoru v jedoucím kočáru či autosedačce jedoucího auta.. Díky tomu, že kočár jede, tak se přeci dítě „hýbe“ - zaznamená monitor i v jedoucím kočáru, že dítě nedýchá? Díky

• Citovat
  • Upravit
394
12.6.13 22:09

Ahoj,
my jsme teda mělí značku Respisense. Monitor nereaguje na pohyb okolo, ale na dech dítěte. Takže jsme ho měli daný pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.11.15 19:50

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdo máte tento monitor. Používáme ho cca 2 měsíce, a to převážně jen přes noc. A v noci, nebo ráno když ho jdu sundávat tak bliká baterka červeně :( ale při dalším spuštění mi to bliká zeleně a nehlásí, že by byla vybitá. Myslíte, že je to opravdu baterkou? Nebo je někde jinde zádrhel? A když to bliká jen červeně, hlídá to dítě?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.11.15 20:42
@MiskaJel píše:
Ahoj holky, mám dotaz k fungování monitoru v jedoucím kočáru či autosedačce jedoucího auta.. Díky tomu, že kočár jede, tak se přeci dítě „hýbe“ - zaznamená monitor i v jedoucím kočáru, že dítě nedýchá? Díky

Tento monitor za pohybu nefunguje, protože jak pisete, tak se dítě v jedoucim kočárku a autu hýbe. Je vhodný pokud miminko spinka na více místech, abyste neustále nemuseli podlozkovy monitor přesouvat, pokud davate spát do kočárku na zahradu… Zvuk je dostatečně silny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.15 14:23

@Bebepe to už je starý dotaz, já jsem obnovovala diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie