Video chůvička s monitorem dechu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
7.8.11 23:20

Video chůvička s monitorem dechu???

Ahojda maminy,
na toto jsem dnes narazila na internetu a velmi se mě to zamlouvá… až teda na cenu :pocitac:
http://www.lekarnadomu.cz/…y-v-1--95062
Ale mám dotaz nemáte to někdo? Jak jste s tím spokojeni?
Mám doma chůvu normmální, ale tak rok vím, že bych brala video chůvu.. Jenže teď čekáme druhé a tak se mě k tomu dala ještě myšlenka na monitor dechu…
Jenže ten jsme u malé nutně koupili a pak vůbec nevyužili… tak jsem z toho taková na vážkách :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
8.8.11 00:23

Ahoj, mame monitor dechu od stejne firmy, pouzivali jsme ji u prvniho syna a byli jsme moc spokojeni. Video chuvicku mame od jine firmy a taky super. Tato nova kombinace mi prijde skvela. Nebala bych se do toho jit. Mrkni se na zahranicni weby, verim, ze sezenes za daleko lepsi cenu. Ja oboje kupovala pres net z Anglie a cena nesrovnatelna.. Drzim pesti at jsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
8.8.11 09:16

Ahoj,
já mám monitor + chůvičku od Reer a jsem spokojená. Dobré je, že dítě spí, tak v chůvičce slyšíš, když náhodou brečí, ale i signalizaci monitoru dechu (když by náhodou něco…). Pro mě je to výhoda - mám velký dům a samotný monitor dechu bych třeba neslyšela (na zahradě nebo v jiné části domu). No a cena je velmi přijatelná - necelé 3 tisíce.
Ale zase to není s videem… což mně osobně nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.8.11 14:04

Pokud jste monitor nevyuzili, proc bys za to chtela davat nekrestansky penize? :nevim:
Jako, video muzes sledovat sice pres den,ale i tak,kdyz se ti dite vzbudi a hulaka, nepotrebujes ho videt a rovnou pro nej jdes,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.8.11 19:58
Black_Orchids píše:
Ahoj,
já mám monitor + chůvičku od Reer a jsem spokojená. Dobré je, že dítě spí, tak v chůvičce slyšíš, když náhodou brečí, ale i signalizaci monitoru dechu (když by náhodou něco…). Pro mě je to výhoda - mám velký dům a samotný monitor dechu bych třeba neslyšela (na zahradě nebo v jiné části domu). No a cena je velmi přijatelná - necelé 3 tisíce.
Ale zase to není s videem… což mně osobně nevadí.

Tak přesně tento monitor s chůvičkou máme taky a bohatě nám postačil. Myslím, že není třeba se fakt ještě na dítko koukat, stejně tak jak tak k němu přijdeš, když se něco dějě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 17:31

Nany dečka

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda někdo nevíte,kde se dá skontrolovat(revizní kontrola),nanny dečka?Dostala jsem jí od známé a ta říkala,že je v pořádku,ale pro klid duše bych si jí nechala skontrolovat odborně.Nemáte někdo s tím zkušenosti,kde to dělají?Jsem z Prahy.Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.1.12 12:37

Já bych se chtěla zeptat, bydlím v malém 1+2 bytě, miminko nebude mít moc příležitostí bát samo a já rovněž ne, má vůbec cenu si chůvičku pořizovat? Využijete ji někdy i při jiných příležitostech než doma? Nenapadá mě důvod. Ale nerada bych něco zanedbala, nemám vůbec žádné zkušenosti, ani s kým se poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí