Odsávačky mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74219
30.7.11 19:44

Odsávačky mléka

Ahoj maminky, chtěla bych si pořídit nějakou odsávačku mléka, můžete mi maminky doporučit nějakou, jestli s nimi máte dobré zkušenosti? Po první dceři mám manuální, ale s tou mi to moc nešlo, tak si říkám jestli by nebyla lepší nějaká elektronická. Jaké máte zkušenosti? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TessAg
30.7.11 19:47

Co jsem slyšela, tak od Aventu…

• Citovat
  • Upravit
36544
30.7.11 19:49

Doporučuji jedině manuální, elektronická prý není šetrná k bradavkám a způsobuje ty stroupky..
Já měla manuální Avent, kde jsem si sama určovala tempo a tah, a byla jsem maximálně spokojená :palec:

Ale jelikož máš před porodem, tak bych počkala, a případně ji pořídila až po porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.7.11 19:54

No to je fakt uvidíme jestli tentokrát bude vůbec mléko, poprvé nebylo ani trošku, ale to asi protože nejím nic mléčného, teď jím dva vápníky denně, tak snad to k něčemu bude užitečné :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.7.11 19:55

Já mám elektronickou od Avantu a jsem moc spokojena. Je šetrná. V porodnici jsem zkoušela od Medely a ta děsně táhla a odsavani mě dost bolelo.

Příspěvek upraven 30.07.11 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.7.11 20:04
IvkaH píše:
No to je fakt uvidíme jestli tentokrát bude vůbec mléko, poprvé nebylo ani trošku, ale to asi protože nejím nic mléčného, teď jím dva vápníky denně, tak snad to k něčemu bude užitečné :roll: .

Přeju aby jsi mlíčko měla :hug:
A uvidíš v porodnici, a posléze i doma, a podle toho se rozhodneš, popřípadě máš možnost si to vyzkoušet v porodnici :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.7.11 20:19

Ahoj, už skoro 4 měsíce malému mléko jen odstříkávám. Ze začátku jsem měla manuální, ale to byla hrůza a děs, děsně z toho bolela ruka a taky mě to bolelo, než se to mléko spustilo. Pak, když bylo jasný, že se malej prostě nepřisaje, jsme zainvestovali do Medely Swing a naprostá spokojenost. Ruka nebolí a odsávání taky ne. Vyhovuje mi, jak je dvoufázová, že ze začátku odsává méně a rychleji, než se mléko spustí - jako miminko. A je fakt šetrná, žádné stroupky z ní nemám. Také je fajn, že je poměrně tichá - kvůli odsávání v noci. Také hodně chválí Avent, ale s tím nemám žádnou zkušenost. Tak přeji dobrý výběr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
30.7.11 20:20

Ahoj,
tak já měla od Medely dvoufázovou elektrickou odsávačku Swing a byla úplně super, sílu tahu sis mohla regulovat a šetrná byla taky :wink:. Je sice dražší, ale zase se potom dá docela dobře prodat dál :wink:. Zkoušela jsem od Medely i elektrickou Mini electric a ta nic moc a navíc byla docela hlučná, tak tu bych asi nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
30.7.11 20:27

doma jsem měla farlin…v porodnici medela…medela super…díky ní jsem se skvěle rozkojila po císaři…jak někdo psal, že to bolí…ano bolelo to, pokud to bylo jinak nastavené…každá mamina si to tam nastavovala podle sebe, každý to vyhovovalo jinak a byla fakt úžasná!! na svou od Fasrlin jsem si nejdřív nemohla po medele zvyknout…ale po pár dnech taky pohoda. a rozhodně elektronickou…jen se doporučuje neodsávat jedno prso dýl, než 20minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.7.11 20:27

Můžu doporučit Medela Swing. Je to sice vyšší investice, ale vyplatí se. Zkus se třeba podívat na emiminu do recenzí maminek a třeba Ti to v rozhodování pomůže, tak jako mně.
Koupila bych ji ale až po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.7.11 20:48

Ahojky, já mám od Medely Harmony - dvoufázová manuální. Jsem s ním naprosto spokojená. Navíc, když pak budeš muset odsávat častěji, dá se dokoupit jen příslušenství a máš z ní elektrickou Swing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
30.7.11 20:54

Ahojky, já teda nemám žádnou. Ani v porodnici jsem žádnou nepotřebovala. Kojím 4 měsíce a všechno bez problémů. Když je potřeba tak mléko odstříkám ručně :wink: Třeba taky žádnou nebudeš potřebovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
30.7.11 21:01

Ahoj, ono je manuální a manuální… po cestě z porodnice jsme koupili nějakou no name s tím balonkem a to byla opravdu pruda. Musel mi to ten den odstříkat manžel, protože já jsem to ani nemohla pořádně zmačknout. Další den mi koupil ve městě manuální avent (k té jde dokoupit i elektrický motorek) a jsem maximálně spokojená. Odstříkávám jenom když mě to tlačí, takže ani ne každý den, ale je to fakt pohodička. Nejdřív jsem chtěla elektrickou, ale tahle avent jde fakt sama. Páčka je lehce stlačitelná a efektivní, takže ten motorek ani dokupovat nebudu. Fakt doporučuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.7.11 07:47
Faya píše:
Ahoj, ono je manuální a manuální… po cestě z porodnice jsme koupili nějakou no name s tím balonkem a to byla opravdu pruda. Musel mi to ten den odstříkat manžel, protože já jsem to ani nemohla pořádně zmačknout. Další den mi koupil ve městě manuální avent (k té jde dokoupit i elektrický motorek) a jsem maximálně spokojená. Odstříkávám jenom když mě to tlačí, takže ani ne každý den, ale je to fakt pohodička. Nejdřív jsem chtěla elektrickou, ale tahle avent jde fakt sama. Páčka je lehce stlačitelná a efektivní, takže ten motorek ani dokupovat nebudu. Fakt doporučuju. :palec:

Ano tak tu máme taky a ta je ve sklepě a asi půjde do popelnic. Já si říkám, že kdybych investovala do té elektronické, tak se to vrátí, že sestra už chce taky pomalu mít děti, tak si ji pak vezme, aby ji nemusela kupovat. Ale uvidím až po porodu co bude, babi mi vyčítá, že jím málo polévek, proto jsem přišla o mléko, že ona by do huby nikdy mléko nedala a nic mléčného a kojila všechny 3 děcka, že důležitější jsou polévky, tak nevím kde nastala chyba :zed: doufám, že se to nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
31.7.11 08:18

Ahojky , já mám tu uplně obyčejnou z DM drogerie a jsem s ní spokojená. V porodnici mi pujčovali tu elektrickou a bolelo me to s ni a strasne dlouho trvalo nez sem odstrikala co jsem potrebovala . Stojí necelé 400,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí