Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Používáme dva typy dudlíků - zkosený Nuk a Avent 0-3m. Malá mi mnohem radši dudlá ty aventy, ale po minutě ho vyplivne vedle tvářičky a začne ho pusinkou hledat. Nejhorší je to, když spadne tak akorát, že se špička dotýká pusinky, to se začne strašně rozčilovat a já musím sedět vedle ní a poctivě jí ho vracet.
Máte s tím někdo taky zkušenost? Je to třeba tím, že je dudlík moc malý nebo velký, nebo je to tvarem, že ho neudrží v puse? Ten zkosený Nuk neplive, ale u tohohle aventu vypadá taková spokojenější… děkuju předem za odpovědi ![]()
No naši kluci měli aventy od začátku taky jsem zkusila nuk ale nechtěli ho hned letěl,avent jim držel krásně dudlali a dudlali..Teď mi kdosi kupil nuk jenže jka už si je tam kluci dávají sami daj si ho špatně tím zkoseným nahoru, ještě tomu nerozumí no, a já mám pak pocit že se jim pokřiví patro nebo něco,takže ty zkosený už v životě nekoupím
..co kdybys zkusila ještě jiný typ,třeba tu kuličku?
Ahoj,
u nás byl oblíbený avent a teď si ještě oblíbili ty canpol lovi, jsou lehčí a nemusely by vypadávat z pusy miminka a ta kulička je i o trochu větší.
Tak zkus třeba tyhle.
Máme jen od Nuku a malej ani jinej nechce.Vyzkoušej i jiné typy a uvidíš.
moje děti nechtěly zkosený dudlík vůbec, starší ho vzal až asi v 18m, když jsem ho chtěla odnaučit sosat, a místo toho si na to zvyknul.. ![]()
ale oba v tom věku tvé holčičky dudlíky plivali, resp. jim z pusinky vypadávaly.. postupně byli zdatnější a padali jim méně.. používám avent.
My i uprvní dcery toho vyzkoušely spoustu. Teď jsem jich měla taky dost, chytil mi MAM. Prostě vystřídat a každé prtě chce něco jiného. Dcera měla ten nejobyčenější a po pár měsících se chytla pak už každého.
Mi připadá MAM podobný tvar, ale lehounký, lépe že držel v té puse. Třeba zkus.