Jakou chůvičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5597
24.7.11 11:02

Jakou chůvičku?

Hezký den,

vím, že těhle témat je asi spousta, ale nějak jsem nenašla přesně to , co potřebuji. Doma chůvičku máme a jede už 3,5 roku několik hodin denně, ale už začíná dosluhovat, chrčí a špatně se napojuje na adaptér, takže bych potřebovala poradit s novou, jelikož ted už nejsem v obraze. Mám ale podmínky: velký dosah (bydlíme v baráku a často sedíváme na zahradě), nerušitelnost s ostatními chůvami (tu starou budu stále používat, protože máme 2 děti ve 2 pokojích a sousedi přes zed používají taky chůvu) a taky nesmí být ta přijímací jednotka na drát, ale na dobíjení, když dám malou do kočárku spát před barák, tak at nemusím natahovat prodlužovačku :lol: ), cena nehraje roli.

děkuji za všechny typy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
591
24.7.11 11:18

Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.7.11 11:23
t.lucka píše:
Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost :palec:

taky sem koupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
24.7.11 11:59
t.lucka píše:
Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost :palec:

takže se tam musí dát normální baterky?nebo tam jsou nabíjecí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
24.7.11 12:06

No dávají se tam normální baterky (nebo si tam můžeš dát i nabíjecí)…vyloženě nabíjecí je ta část pro rodiče, to vždycky šoupneš do nabíjecí základny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 13:41

Ahoj, tak mi máme chůvičku + monitor dechu 2 v 1 Angelcare. Fakt naprosto spolehlivá, dosah asi 250m :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
24.7.11 14:16

Já jsem objednala Angelcare 420, ale zkušenosti zatím nemám, teprve čeká na využití :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
24.7.11 15:22
xtina píše:
Ahoj, tak mi máme chůvičku + monitor dechu 2 v 1 Angelcare. Fakt naprosto spolehlivá, dosah asi 250m :palec:

monitor dechu právě máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
24.7.11 15:23
Gret píše:
Já jsem objednala Angelcare 420, ale zkušenosti zatím nemám, teprve čeká na využití :-D

na tu jsem koukla, ale má krátký dosah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport