Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký den,
vím, že těhle témat je asi spousta, ale nějak jsem nenašla přesně to , co potřebuji. Doma chůvičku máme a jede už 3,5 roku několik hodin denně, ale už začíná dosluhovat, chrčí a špatně se napojuje na adaptér, takže bych potřebovala poradit s novou, jelikož ted už nejsem v obraze. Mám ale podmínky: velký dosah (bydlíme v baráku a často sedíváme na zahradě), nerušitelnost s ostatními chůvami (tu starou budu stále používat, protože máme 2 děti ve 2 pokojích a sousedi přes zed používají taky chůvu) a taky nesmí být ta přijímací jednotka na drát, ale na dobíjení, když dám malou do kočárku spát před barák, tak at nemusím natahovat prodlužovačku
), cena nehraje roli.
děkuji za všechny typy ![]()
Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost ![]()
t.lucka píše:
Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost
taky sem koupila ![]()
t.lucka píše:
Ahojky, no my máme Philips Avent 525 a jsem s ní nadmíru spokojená. Ta přijímací část je jak na drát, tak když tam máš baterky, tak to odpojíš a dáš kamkíoliv jinam…má super čistej zvuk, dosah taky velkej a rozhodně se neruší s jinejma chůvičkama…za mě opravdu velká spokojenost
takže se tam musí dát normální baterky?nebo tam jsou nabíjecí?
No dávají se tam normální baterky (nebo si tam můžeš dát i nabíjecí)…vyloženě nabíjecí je ta část pro rodiče, to vždycky šoupneš do nabíjecí základny.
Ahoj, tak mi máme chůvičku + monitor dechu 2 v 1 Angelcare. Fakt naprosto spolehlivá, dosah asi 250m ![]()
Já jsem objednala Angelcare 420, ale zkušenosti zatím nemám, teprve čeká na využití ![]()
xtina píše:
Ahoj, tak mi máme chůvičku + monitor dechu 2 v 1 Angelcare. Fakt naprosto spolehlivá, dosah asi 250m
monitor dechu právě máme
Gret píše:
Já jsem objednala Angelcare 420, ale zkušenosti zatím nemám, teprve čeká na využití
na tu jsem koukla, ale má krátký dosah