Jakou matraci objednat pro lepší spánek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
21.7.11 14:10

Jakou matraci objednat pro lepší spánek?

Prosím poraďte mi jakou matraci objednat…všude čtu o kokos-pohanka matraci a známá na mě vychrlila,že jsou ještě nějaké…tak bych chtěla poradit nějakou matraci pro ty naše raubíře… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
21.7.11 14:15

Dormeno matrace pro váš lepší spánek. Ne promin jen jsem si hnedka vzpoměla na tu reklamu :lol: :lol: Já mám z pamětovou pěnou a nemůžu si jí vynachválit :palec: A malý spinká na "této ":http://www.ikea.com/…cts/40150182 jak se mu na ní spí to mi neříkal :lol: , ale vypadá spokojeně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.7.11 14:21

Láskečko a na kolik tě ta matrace vyšla?Počítám,že to bude širší matrace na manželskou postel :think: Já kdysi koupila postel ve contu 140 cm širokou(pro dva)a ta pružinová matrace co tam je je úplně na prd :cert: Pružiny už vylezly a cítím je v zádech apod. :pocitac: Taky uvažuju o nový.S pamětovou pěnou by se mi líbila,prej maj i polštáře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.7.11 14:26

Mahdalko, no je to jen jednomatrace pro mě, manžel má radši tvrdší, byla tenkrát drahá, stála kolem 10000, ale zase nechci mít problémy se zády, kupovali jsme jí ve specializovánem obchodě u nás ve městě, tam změřili BMI a podle toho doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí