Koupit fusak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
10.7.11 20:54

Koupit fusak?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na váš názor a zkušenosti. Čekáme mimčo a pomalu začínám uvažovat nad výbavou, tak by mě zajímalo, od jaké doby jste využívali fusak. Náš prcek se má narodit na začátku listopadu. Užijeme ho už první zimu nebo se vyplatí počkat? Jak jste to měli vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
10.7.11 20:56
Billi píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na váš názor a zkušenosti. Čekáme mimčo a pomalu začínám uvažovat nad výbavou, tak by mě zajímalo, od jaké doby jste využívali fusak. Náš prcek se má narodit na začátku listopadu. Užijeme ho už první zimu nebo se vyplatí počkat? Jak jste to měli vy?

tak jestli se má miminko narodit v listopadu, tak fusak určitě využiješ. O tom žádná. My jsme v něm jezdily až pomalu do dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.7.11 20:59

Pokud se mimi narodí v listopadu,tak ho určitě užiješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.7.11 21:08

Ahoj, není nad čím přemýšlet, fusak bude miminko potřebovat hned :wink: Fusak jsme používali od narození (samozřejmé podle ročního období :wink: ) cca do 3 roků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
10.7.11 21:09

Fusak určitě. V čem bys chtěla vozit miminko v listopadu i v zimě? Neber to jako rejpání, zajímá mě, jak sis to představovala bez fusaku. Doporučuju rovnou třeba Emitex Combi Exklusive, má odepínací prodloužení a vnitřní letní fusak. Na miminko vezmeš kratší verzi, do sporťáku pak připneš prodloužení + má vyndavací bavlněnou vložku - mimi se nepotí a v chladnějším létě ji použiješ samostatně bez zimní části fusaku.

My jezdili (a nejen my) s fusakem ráno občas ještě v květnu, ten rok bylo chvílema hodně chladné jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.7.11 21:30

Ahoj, náš malý se narodil také v listopadu min. rok a fusak jsme koupili od Emitexu do autosedačky cca 500,– a využili jsme ho plně, krásně hřál a bohatě nám stačil. Letos budeme kupovat už nějaký do sporťáku, ale od toho Emitexu mohu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.7.11 21:33
Háta_x píše:
Fusak určitě. V čem bys chtěla vozit miminko v listopadu i v zimě? Neber to jako rejpání, zajímá mě, jak sis to představovala bez fusaku. Doporučuju rovnou třeba Emitex Combi Exklusive, má odepínací prodloužení a vnitřní letní fusak. Na miminko vezmeš kratší verzi, do sporťáku pak připneš prodloužení + má vyndavací bavlněnou vložku - mimi se nepotí a v chladnějším létě ji použiješ samostatně bez zimní části fusaku.My jezdili (a nejen my) s fusakem ráno občas ještě v květnu, ten rok bylo chvílema hodně chladné jaro.

Právě že jsem si to bez fusaku nepředstavovala. Mám ho vybraný. Ale rejpala do mě kamarádka, že fusak u tak malého mimča nevyužiju, že ona dávala prcka do kombinézky a přikrývala. Tak jsem si připadala jako ta divná, že uvažuju o fusaku :lol: Proto jsem raději chtěla znát víc názorů.

• Citovat
  • Upravit
1350
10.7.11 21:35

Já mám syna v červnu a fusak jsem měla ještě než se narodil, mám Emitex Combi a super :palec: Vůbec bych si to tedy neuměla bez fusaku představit. V hluboké korbě jsem ho měla zkrácený, další rok ve sprtovní verzi s nástavcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.7.11 21:36

Taky budem mít prcka v listopadu a fusak už jsem si vybrala..myslím že je to jak fajn pro mimčo, tak praktičtější pro tebe,..než ho balit do deky apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.7.11 21:41
lyrica píše:
Taky budem mít prcka v listopadu a fusak už jsem si vybrala..myslím že je to jak fajn pro mimčo, tak praktičtější pro tebe,..než ho balit do deky apod. :palec:

To jsem si taky říkala. :lol: A fusak i vybraný mám. Jen mi nasadila brouka do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
24837
10.7.11 21:41
lyrica píše:
Taky budem mít prcka v listopadu a fusak už jsem si vybrala..myslím že je to jak fajn pro mimčo, tak praktičtější pro tebe,..než ho balit do deky apod. :palec:

Přesně tak, radši mimčo šoupnu do fusaku s míň oblečením. Nemám ráda oblékání do několika vrstev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
10.7.11 21:46

prcka dáš stejně do nějaké lehčí kombinézy a pak navíc do fusaku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.7.11 21:48

neboj, kámška asi čeká první, tak je moc chytrá a plná ideálů. Já jsem dávala malýho do kombinézy i do fusaku a bylo mu dobře. Jak začnou velký mrazy tak uvidíš, jak rychle bude nakupovat. Já teda doporučuju tenhle http://www.ditaangel.cz/…ve-outlast-7 a líbí se mi, že uvádějí teplotu do které je ten fusak atestovaný, od emitexu mi neseděl, ale abych tady nerozpoutala bujarou diskusi, tak každému sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.7.11 21:52

fusak stopro ano!!! určitě využiješ! hlavně na malé mimi… popř. jestli budeš kupovat emitex do autosedačky, ale stejně i s ní jsem dávala do fusaku!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.7.11 21:56
Billi píše:
lyrica píše:
To jsem si taky říkala. :lol: A fusak i vybraný mám. Jen mi nasadila brouka do hlavy.

…ani jsem kombinézu nepoužívala - měla jsem dvě a tchyně nemohla pochopit, že je prcek jen ve fusaku.
A také jsem ho dávala do autosedačky - mám Aesthetic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí