Koupit fusak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2622
26.9.11 17:26

Jak teplou deku dáváte do kočárku přes fusak Emitex? Teplou nebo tu slabší? Mimi se nám narodí na přelomu února a března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.9.11 08:43

Fusak

Ahojky, já jsem dlouho vybírala fusak pro miminko a našla jsem. Je uplně super. Je vevnitř mému Kryšpínovi teploučko. Krásně mi padne do kočárku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.9.11 11:36

fusak

ahojky, souhlasím se všema fusak je důležitý. Já bych si bez něho nedokázala představit. Hlavně musí bát kvalitní, žádná umělina. Nejvíc se používá Emitex, ale taky není špatný od Wallaboo. A už se zima zase blíží. No nic oprášit zimní věci a budu připravena na sníh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduška_7
5.10.11 17:17

Ahoj maminky. Já osobně mám teda fusak od wallaboo a sem s ním spokojená. Krásně hřeje. Letos chci koupit nějaký zimní obleček pro malou od nich :-)

• Citovat
  • Upravit
126
8.10.11 07:26

Fusak urcite ano!!! Nepotrebujes spis teple kombinezy. Ja mela malou taky v listopadu a meli jsme dva fusaky..jeden od G-miny a druhej s berankem. Vubec jsem nakoupenou teplou kombinezu nepouzila…male bylo ve fusacich bajecne teplicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduška_7
14.10.11 10:50

No to si myslím, že rozhodně. Já sem ten fusak taky kupovala přes internet. Já ani nevím, kde by se dal sehnat, jako v jaké prodejně. Sice sem se bála, aby mi nedošlo něco nekvalitního, když sem to neviděla na vlastní oči a neosahala si to. Ale říkala sem si,že to jednou risknu. No naštěstí sem nelitovala. Ale já nerada kupuju věci přes internet. Lepší je, když to vidíš no.

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
7.11.11 13:13

Ja mam fusak wallaboo a už bycvh nemenila. Ditko je jako v bavlnce :-) A to jsem diskuzi a recenzi projela celkem hodne.

• Citovat
  • Upravit
1902
21.5.12 09:16

Na základě vašich podnětů jsem si našla značku Wallaboo… na stránkách hracky-miminka mají fusaky, zimní zavinovací deky i zimní kojenecké oblečení a všechno vypadá super :palec: Co myslíte, která věc se nejvíce využije? Osobně se mi nejvíc líbí zavinovací deka, ale bude stačit do kočárku místo fusaku? A co to oblečení, dá se v něm miminko dát ještě do zavinovačky nebo fusaku? Dítko se nám narodí v říjnu… Díky za zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
21.5.12 09:51

Já mám fusaky 3. Jeden slabší na ted jarní a dva zimní na vystřídání. Fusak je důležitá věc takže určitě pořid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.5.12 10:53

Ahoj, my máme fusaky 2. Jeden zimní s beránkem. Na novorozence úžasné. Jezdil v něm celou zimu a pak Lodger Bunkner. Ten jsem používala bez té zateplovací vložky, když už bylo tepleji až do doby, kdy nebylo přes den víc jak 15°. Rozhodně bych koupila víc jak jeden, hlavně když je dítě poblion. My je museli občas vyprat…

• Citovat
  • Upravit
46226
21.5.12 17:17

J8 sem prvorodička a pořídila sem si dva,jeden zimní od emitexu3v1 a pak jaro/podzim taky od emitexu 2v1,takže jej určitě využiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.8.12 08:13

Ahojki mamiky :-) potřebuji poradit s fusakem na zimu. Který z těchto dvou je podle vás lepší? Womar nebo emitex? http://fusaky.heureka.cz/…zimni-fusak/ nebo http://fusaky.heureka.cz/…leece-fusak/ .Děkuji za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.8.12 08:13

Ahojki mamiky :-) potřebuji poradit s fusakem na zimu. Který z těchto dvou je podle vás lepší? Womar nebo emitex? http://fusaky.heureka.cz/…zimni-fusak/ nebo http://fusaky.heureka.cz/…leece-fusak/ .Děkuji za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
18.8.12 19:15

Moc neporadím, nemám ozkoušenojá ještě nevím, zatim sem ve fázi vybírání, ale hodně se mi líbí ten emitex 3 v 1.velmi o něm uvažuju, spíš se sem chci vtírnout z dotazem - kolik fusaků na zimu máte? já uvažuju o dvou, manžel mi tvrdí, že jeden stačí, tak nevim, mimi se má narodit koncem září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.8.12 10:39

Ahoj fusak určitě využiješ. Nám se dcera narodila na konci července a jak se pak hnedka na podzim ochladilo, přišel vhod. Koupili jsme takový, který měl dole u nožiček odepínací část na zip a použili jsme ho i následující rok, kdy byla dcera ve sportáku a pak z jara i v golfáčích, byl takový universální, už nevím, jaká to byla značka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4