Koupit fusak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
839
10.7.11 22:22

myslim ze to vyuzijes… a i do autosedacky… ono se to nezda ale ta zima co byla tak byla drasticka…kdyz koupis dobry kvalitny fusak tak si myslim ze ho nevyuzijes jen jeden rok…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
10.7.11 22:29

Naše malá je únorová a fusak byla jedna z prvních věcí, co jsem pořídila :wink: Dá se prodloužit, takže ho bude mít určitě i do sporťáku, ale už i tuhle první zimu jsme ho využili až až - i s kombinézkou. Někdy jsem dala kombinézku s dekou, jindy s fusakem, jak moc velká byla zima. Pro listopadový miminko bych se vůbec nerozmejšlela, to využiješ určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
10.7.11 22:47

Já měla fusak z beránka a naopak jsem nevyužila kombinézu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.7.11 23:19

Koukám, že jsme jediná, kdo fusak na miminko nevyužil :-D Syn se narodil koncem října a v kočárku jsme měla vložnou tašku (Patron Apollon Alux), ve které jsem ho i přenášela domů. Do té jsem mu dala teplou kombinézku a přikryla dekou(pouze v mrazech), zapla tašku a ještě nánožník a bohatě s tím odejzdil celou první zimu. Na druhou zimu (to mu byl 1rok) jsem fusak koupila, protože vložná taška mu byla už malá :wink: Máme Emitex Combi a plánuji ho ještě na letošní zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.7.11 14:21

Hm, to mě spíš přijde divné to, jak to praktikovala ta tvoje kamarádka. Ale každý jsme nějaký, že jo. Fusak má ještě jednu výhodu: když na chvíli vejdeš někam do tepla nebo dítko spí, jen ho odkryješ a nepřehřeje se ti. Nabalené dítko musíš vzbudit nebo s ním manipulovat, což se jim moc nelíbí a odsléct, protože přehřátí mimin je nebezpečné. Já dávala jen bavlněné punčocháčky (+ tepláčky/dupajdy ve velkém mrazu), body s dl.ruk, (mikinku ve velkém mrazu) a teplou bundu a šup do fusaku. Spala mi tak malá i dopoledne na balkoně. A kolikrát zapadal kočár sněhem :mrgreen:

Billi píše:
Háta_x píše:
Fusak určitě. V čem bys chtěla vozit miminko v listopadu i v zimě? Neber to jako rejpání, zajímá mě, jak sis to představovala bez fusaku. Doporučuju rovnou třeba Emitex Combi Exklusive, má odepínací prodloužení a vnitřní letní fusak. Na miminko vezmeš kratší verzi, do sporťáku pak připneš prodloužení + má vyndavací bavlněnou vložku - mimi se nepotí a v chladnějším létě ji použiješ samostatně bez zimní části fusaku.My jezdili (a nejen my) s fusakem ráno občas ještě v květnu, ten rok bylo chvílema hodně chladné jaro.
Právě že jsem si to bez fusaku nepředstavovala. Mám ho vybraný. Ale rejpala do mě kamarádka, že fusak u tak malého mimča nevyužiju, že ona dávala prcka do kombinézky a přikrývala. Tak jsem si připadala jako ta divná, že uvažuju o fusaku :lol: Proto jsem raději chtěla znát víc názorů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.7.11 14:45
Háta_x píše:
Hm, to mě spíš přijde divné to, jak to praktikovala ta tvoje kamarádka. Ale každý jsme nějaký, že jo. Fusak má ještě jednu výhodu: když na chvíli vejdeš někam do tepla nebo dítko spí, jen ho odkryješ a nepřehřeje se ti. Nabalené dítko musíš vzbudit nebo s ním manipulovat, což se jim moc nelíbí a odsléct, protože přehřátí mimin je nebezpečné. Já dávala jen bavlněné punčocháčky (+ tepláčky/dupajdy ve velkém mrazu), body s dl.ruk, (mikinku ve velkém mrazu) a teplou bundu a šup do fusaku. Spala mi tak malá i dopoledne na balkoně. A kolikrát zapadal kočár sněhem :mrgreen:
Billi píše:
Háta_x píše:
Fusak určitě. V čem bys chtěla vozit miminko v listopadu i v zimě? Neber to jako rejpání, zajímá mě, jak sis to představovala bez fusaku. Doporučuju rovnou třeba Emitex Combi Exklusive, má odepínací prodloužení a vnitřní letní fusak. Na miminko vezmeš kratší verzi, do sporťáku pak připneš prodloužení + má vyndavací bavlněnou vložku - mimi se nepotí a v chladnějším létě ji použiješ samostatně bez zimní části fusaku.My jezdili (a nejen my) s fusakem ráno občas ještě v květnu, ten rok bylo chvílema hodně chladné jaro.
Právě že jsem si to bez fusaku nepředstavovala. Mám ho vybraný. Ale rejpala do mě kamarádka, že fusak u tak malého mimča nevyužiju, že ona dávala prcka do kombinézky a přikrývala. Tak jsem si připadala jako ta divná, že uvažuju o fusaku :lol: Proto jsem raději chtěla znát víc názorů.

Ona měla tašku, jak píše Zoubky a dávala ho do ní (v kombinézce a dece). A jak jsem zjišťovala v okolí mám víc takových případů, že využívali tašku a fusak až za rok… Ale každý to má jinak. Náš kočár ani tašku mít nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
17226
11.7.11 14:55

Přesně tak, pokud nemá kočárek tu vložnou tašku, tak určitě je potřeba fusak. Ta taška sloužila u miminka místo fusaku - pro mě byla super :wink: Mívají jí terénnější kombinované kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.9.11 11:59
eliška84 píše:
Ahoj taky, právě řeším otázku fuasku :-) Ale pořád nevím do jakého bych měla jít, sice už nějakou dobu projíždím internet, ale to mi je spíš na škodu než k užitku, protože z takovýho množství se prostě nedá jen tak vybrat :-D Ale nejví mě zaujali značky Wallaboo a Emitex.. Máte s tím nějaká zkušensoti? :-)

Wallaboo neznám, Emitex Combi mám doma a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.9.11 10:12
eliška84 píše:
Wallaboo mají třeba tady: http://www.hracky-miminka (přidejte si k tomu .cz, nechce mě to s tím pustit :-/ a pak si najeďte do kategorie fusaky ;-)) Tam jsem právě koukala na ten růžovej :-) Vypadá totiž,že bude krásně teplej a hřejivej :-) U toho Emitex combi jsme se právě dočetla, že: „Je velmi vhodný pro mírně chladné období“.. mírně chladné? to nezní jakože by byl moc teplej :-) jakou máš s tímhle zkušenost? :-)

No nevím, Kuba v tom odjezdil celou loňskou zimu a v pohodě(v říjnu měl rok, tak byl v zimě spíš kočárkový než chodící). V mrazech měl kombinézu, v teplějších dnech kalhoty a zimní bundu. Spal v kočárku i 3hodiny a nikdy jsme ho nepřikrývala dál dekou :think: Dokonce v něm odjezdil i zimní dovlenou na horách, kdy jsme fusak připásala do saní s opěrkou(jen jsme mu pod zadek dala deku :palec:
Zase moc teplý fusak bych nebrala, v našem městě je zima spíš mírná Polabí :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.11 22:20
eliška84 píše:
Wallaboo mají třeba tady: http://www.hracky-miminka (přidejte si k tomu .cz, nechce mě to s tím pustit :-/ a pak si najeďte do kategorie fusaky ;-)) Tam jsem právě koukala na ten růžovej :-) Vypadá totiž,že bude krásně teplej a hřejivej :-) U toho Emitex combi jsme se právě dočetla, že: „Je velmi vhodný pro mírně chladné období“.. mírně chladné? to nezní jakože by byl moc teplej :-) jakou máš s tímhle zkušenost? :-)

Jsem koupila tenhle emitex a rozhodne mi nepripada,ze by byl jen na mirnou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.9.11 12:11
eliška84 píše:
Fakt? Tak to zní hodně dobře :-) S těmi saněmi jsi mě hodně inspirovala :-D, to vůbec není špatnej nápad :-D Akorát bych měla strach když bude sněžit, jestli se to nepromáčí?

Nám na horách nepršelo, tak jsme nemohli vyzkoušet. Klasické sběhové vločky to zadrží krásně :wink: Pro případ deště jsme měli sebou tu velkou cyklistickou pláštěnku - dítě se schová do toho otvoru s kapucí a tělem by se zakryly saně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
14.9.11 12:35

Tak to asi koukám vyhrál ten Wallaboo :-D Pořád lepší když bude víc teplejší, než kdyby v něm malej pak mrzl :-) No nic, jdu objednat a pak vám dám vědět ;-)

• Citovat
  • Upravit
Billi
14.9.11 14:28

Holky, máte některá zkušenost, jestli se vejde Lodger Bunkner do autosedačky?

• Citovat
  • Upravit
eliška84
15.9.11 09:16
Billi píše:

Já si myslím,že by s tím neměl být problém, všude píšou, že se vejde do jakéhokoliv kočárku nebo autosedačky ;-)

• Citovat
  • Upravit
Billi
15.9.11 10:08
eliška84 píše:
Billi píše:
Já si myslím,že by s tím neměl být problém, všude píšou, že se vejde do jakéhokoliv kočárku nebo autosedačky ;-)

Mám ho právě doma a přijde mi hrozně dlouhý, tak musím asi počkat, až mi přijde autosedačka :lol: a pak to kdyžtak řešit dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4