Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky Holky,
nevítě někdo jaký je dobrý fusák na zimu? Aby byl teplý (nejlépe z ovečky), koupila jsme si kočárek od Mutsy a nevím jeslti fusáky od Mutsy jsou dostatečně teplé do sněhu?
Perfektni je Emitex,tenhle: http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Vetsinu zimy v nem holky mely jen mikcu a na nohach puncochy a byly krasne teplounke ![]()
Mám Mutsyho a do něj ten jejich relativně obyčejnější fusak. Dávala jsem dovnitř eště ikea deku a dobrý, ale vystačil jen na dvě zimy (Adla je říjnová)- teď tu poslední jsme už museli mít něco delšího. Koupila jsem Emitex,ale přijde mi humpoláckej
Moc jsme ho neužili… Čekám druhého prcka a na zimu přemýšlím do stávajícího Mutsyho uplně novej fusak… Jelikož na jaře půjde píďa asi do Bugaboo Bee+, tak možná koupím rovnou Bugaboo fusak, nebo Lodger Bunker…
ahoj,
mám teď do Mutsy fusak od Lodger - neprofoukne, nepromokne a je dost dlouhý - vydrží cca do 3 let.
Fish píše:
ahoj,mám teď do Mutsy fusak od Lodger - neprofoukne, nepromokne a je dost dlouhý - vydrží cca do 3 let.
To mě teda taky nahlodává
![]()
Ahoj Penelop, ja mam fusak od wallaboo a nejen ho, mam i capacky, docela jsem si tu znacku oblibila. Skoda ze toho nemaji vic
.