Lehátko s vibrací nebo houpací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
29.6.11 19:36

Lehátko

Přeji pěkný podvečer,
prosím o radu ohledně lehátka. Chceme se pořídit a váhám mezi lehátkem s vibracemi a lehátkem automaticky se houpacím.
Máte zkušenosti, typy, značky? S jakým lehátekem jste spokojeni nebo jaké by jste si už nekoupily. Předem moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
29.6.11 19:41

vibrace nam pomahaly s masazi pri prdikach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.6.11 19:41
Edit1 píše:
Přeji pěkný podvečer,
prosím o radu ohledně lehátka. Chceme se pořídit a váhám mezi lehátkem s vibracemi a lehátkem automaticky se houpacím.
Máte zkušenosti, typy, značky? S jakým lehátekem jste spokojeni nebo jaké by jste si už nekoupily. Předem moc děkuji!

já mám v plánu koupit todle http://www.babydracek.com/…robnosti.php?… , ale zkušenosti nemám. :-)

• Citovat
  • Upravit
sterezie
29.6.11 19:45

zkušenost mám jen s chicco lehátkem bez vibrací, jednoduché, ale slouží :palec: naopak kamarádka má fisher price s vibracemi a prý to mimčo ani tak moc netankuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21475
29.6.11 19:59

pro klárku jsem měla normální lehátko, pro viktora máme fisher price s vibrací. to je super a viki v něm jako novorozeně krásně usínal a prděl :-) zkoušela jsem ho dát i do houpačky, ale ta byla víc posazená, nepřipadala mi až tak vhodná pro malinkaté mimčo a viktora to moc nenadchlo. a jinak máme toto lehátko a starší ho po koupi využívala pro sebe jako křesílko, než se viktor narodil.
 http://www.babycar.cz/…ka-po-batole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.6.11 21:06

Máme tohle : http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…

Dokud byla malá úplně malý miminko, tak nám vyhovovalo. Je krásně jemňoučký, malá v něm vždycky usnula, vibrace i melodie milovala. Teď jí je 5 měsíců, vibrace jí vadí, melodie nesnáší :mrgreen: a je jí krapet malý nebo spíš naše prdka je moc velká :nevim: . Taky je v něm hodně nakrčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.6.11 21:40

tak mi máme tohle lehátko a tohle a můžu říct, že to první ho uklidnuje vic a to druhé co se uklidnovaní týče u nás vůbec nezabralo, tak ho snad využiju aspon na krmení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.6.11 07:18
sterezie píše:
zkušenost mám jen s chicco lehátkem bez vibrací, jednoduché, ale slouží :palec: naopak kamarádka má fisher price s vibracemi a prý to mimčo ani tak moc netankuje :mrgreen:

To je u každého mimča různé, ale my taky máme normální od Chicca, které nevybruje a stačí :palec: ! Jsou Nám skoro 4 měsíce a už bývá spíš na dece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
10.8.11 14:26

určitě doporučuji houpačku, mám zkušenosti i s vibrací a to u dvou dětí! máme od bright starts a je super.

• Citovat
  • Upravit
80
12.8.11 22:32

Já neměla pro dceru žádné lehátko, brácha měl od Chicca takové to klasické bez vibrace a byl spokojený. :palec: Ale viděla jsem v obchodě Křesílko i-Feel a to mě opravdu dostalo. Je nádharné :potlesk: Má dřevěný rám, hraje melodie a dá se tam připojit MP3 :palec: Škoda, že Áďa už je velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
29.9.11 18:41

holky kde se spíná ta vibrace u chicco lehátka? nebo spíš kam se dávají baterie aby to vibrovalo??? :dance: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.9.11 18:20

Ahoj, my toto lehatko mame a baterky se tam davaji dole mezi nozickama…tam,kde se to zapina. Doufam,ze mas ten samy typ.Jinak mala s nim byla moc spokojena a ted lehatko ceka na nase druhe mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.9.11 21:03

Dimpule: děkuju moc za radu, já si to myslela jdem šroubovat :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.9.11 21:12

tohle bude dost individuální. Já měla lehátkovýho závisláka, bylo období, kdy spal jen v lehátku přes den. Jak jsem zapla vibrace, byl do 3 minut tuhej :lol: Měla jsem Chicco (mělo takovou vložku medvídka), bylo i houpací, ale to jsem využila méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.10.11 07:35

Neni zac,prejeme hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie