Monitor dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
2.7.11 13:32

monitor dechu

Ahoj, moc prosím o pomoc. Hledám vhodný monitor dechu. Je tu hodně diskuzí, ale z žádné nejsem moc moudrá. Tak moc prosím o radu. Za 8 týdnů budu rodit a rychle dokupuji jen to nejnutnější. Předem moc děkuji Nikol :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
2.7.11 13:38

Ahoj já mám pro dvojčata NANNY.Jsem maximálně spokojená,planý poplach jsme měli jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 13:43

Ahojky, my meli Nanny pouzívali jsme ji 6m a žádný falešný poplach, byli jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.7.11 13:46

ahoj já si nemužu vynachvalit monitor babysence II,má 2 desky a tak jednu mám stabilne v postylce a druhou vozim kde sedá :-D žádny falešny poplach,a meli je i na nedonošeneckém intermediálu,malej se narodil o 2 mesice dříve,moc se mi tal zalibily,více než nanny,baterky vydrží mega dlouho,mám ho pul roku,a vše o.k,mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
2.7.11 14:10

ahoj my meli taky babysense pujceny rovnou z porodky na 6 mesicu, taky spokojenost, zadny plany poplach, meli ho v porodnici a tak jsem si na nej zvykla a pujcila jsem si ho tam.

• Citovat
  • Upravit
17359
2.7.11 14:13

ahoj, mam angelcare- je to monitor a vysielacka v jednom-da sa pouzivat len ako monitor, alebo len ako vysielacka, alebo sucasne.

je uplne paradny, bola to jedna z najlepsich investicii. okrem toho, ze vyzera velmi pekne a je skutocne spolahlivy ma aj par prijemnych funkcii,napr. ma nocne svetlo (vyuzivam pri kojeni), ukazuje teplotu, su rozne nastavenia citlivosti, da sa dokupit druha podlozka a neviem, co vsetko este. kupila som ho za 95 eur.
 http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.7.11 14:16

Ahoj, my máme monitor dechu Nanny, používali jsme jej do roku malé, prvních cca 8 měsíců fungoval dobře, pak začaly plané poplachy, ke konci používání už docela dost časté ( malá hodně cestovala po postýlce), takže jsme jej raději přestali používat, protože nás vždycky vyděsil k smrti a malou probudil. Ale jsem za něj ráda, malá se narodila o 7 týdnů dříve a díky němu jsem měla jistotu, že je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:16

Měla jsem monitor na plínku- ale falešně vibroval a zlomila se mu capka na přichycení- takže ne. Pak jsme ho vyměnili za NANNY, který jsme měli v porodnici, spokojenost velká! Máme jednu desku navíc i do druhé postýlky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.7.11 14:23

ahoj, my máme Nanny a bohužel jsme měli poplachy dost často, s jednou deskou to nejde vůbec, to nám to houkalo každou noc ( máme monitor pod matrací na desce ) a teprve když jsme dokoupili druhou je klid. Asi bych za sebe zvolila nějakou kde jsou dvě desky v základu - myslím že Kkattty psala o dvou… - jak bude mimčo starší tak ti bude cestovat a budeš při každém poplachu zbytečně vyděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:24

Tak to jsem zvědavá, až sebou prcek začne šít, co bude nanny dělat, ale zatím i když se jen opírám o postýlku, tak nanny snímá … tak doufám, že máme kvalitní desku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.7.11 14:31

My máme Nannynku…budeme muset dokoupit desku…jak nám Zuzík cestuje po postýlce tak nám dvakrát houkala, aspoň člověk ví, že kdyby přestala dýchat tak to ta snímací deska zaznamená!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
2.7.11 14:37
martina75 píše:
Ahoj já mám pro dvojčata NANNY.Jsem maximálně spokojená,planý poplach jsme měli jen jednou.

Tak mám dvojčata a taky nanny :lol:
Hlavne je uzasny, ze ma velkej dosah,coz ocenuju hlavne ted, kdyz holky lozi, sedi, stoupaji a vubec spi uplne mimo prostredek postylky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.7.11 14:40

taky mám nanny, používám zatím dva měsíce a falešný poplach jsme ještě neměli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.11 15:14

Ahoj.Moc ráda bych ti poradila,ale já na svůj monitor a chůvičku angelcare AC1100 už přez měsíc čekám.Nikde ho nemají.Je to tři v jednom,tak jsem zvědavá jak obstojí…pokud příjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.7.11 15:23

Ahoj a kde budeš rodit? Já ho měla pujčený z porodnice.Zkus si zjistit jestli ho nepůjčují..ušetřiš spostu peněz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí