Monitor dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
2.7.11 17:28

musim dodat že Kubíček nám cestuje po postylce a ani jeden falešny poplach a mame v ní jen jednu desku,a cetla jsem ze je citlivejsi nez nanny,no a já si mysliom že pujcovat je blbost leosi si ho je koupit bud novy nebo ojety a pak strelit dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.7.11 17:37

Máme Nanny a absolutní spokojenost. Za sebe doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.7.11 19:14

Taky máme Nanny - falešný poplachy celkem často.. malej cestuje v postýlce a deska to nesnímá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
2.7.11 19:17

Tak my měly babysense II a ani jeden planý poplach. Celou dobu(6 měsíců) jsme měly v postýlce pod matrací jen jednu desku a snímala v pohodě i když Terka cestovala -nikdy nehoukal. Takže já opravdu doporučuji :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.7.11 19:29

měli jsme Nanny,po švagrové,ale ještě byl v záruce,planý poplach ani jednou-malej necestoval.¨
spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.7.11 19:36

Já mám Babysense II - dvě desky jsou super taky proto, že mám jednu postýlku na spaní a druhou na hraní a denní spaní - takže jen přenáším přístroj a desky mám v obou postýlkách. Myslela, jsem, že jak malý poroste a začne cestovat po postýlce, tak dám i druhou desku do noční postýlky, ale necestuje, takže stále mám pokryté obě posytýlky při komfortu přenášení jen samotného přístroje, který suchým zipem lepím na postýlky. Za celou dobu provozu (9 měsíců) - žádný falešný poplach a naštěstí ani žádný pravý. Asi bych ho už mohla poslat dál, ale zvykla jsem si na ten pocit jistoty, který to člověku dává a nejspíš si ho ještě tak měsíc dva nechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.7.11 15:55

Ahoj, chci se zeptat jestli tady máte některá zkušenosti s monitorem dechu Snuza (go nebo Halo)
Hodně mě zaujal,i proto,že ho mohu brát všude s sebou,je maličký jako hodinky,nahoře gumový aby netlačil mimčo a ten typ Halo který bychom chtěli vylepšený o to,že když mimčo přestane dýchat,je tam určitý interval(pár vteřin) a pak ho to vibrací popudí aby se nadechlo,když ne tak začne hned pípat.
Hodně budeme cestovat k rodinám daleko,takže mě to dost láká.Připne se jen na plínku a mimčo ho může mít kdykoliv a kdekoliv budu chtít.Je to prý nějaká novější verze.
Co myslíte ??? Děkuji za rady a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.7.11 21:37

Já osobně mám doma NANNY, ale uvažovala jsem jestli nekoupím respisense http://www.mrnousci.cz/…onitor-dechu ..protože je mi monitor celkem na nic…náš malej spí s náma a tak tam Nanny nejde použít. Mám pod matrací podložku, ale mám to puštěné pouze když tam neležím s ním…alespoň taky vím jestli z té postele neutekl :-) Zkus se na ten respisense podívat nebo zeptat tady v diskuzích. Mě se na něm líbilo, že jde použít kdekoliv..v kočárku, v nosítku, v postýlce…prostě kdekoliv. Dá se koupit z druhé ruky třebas na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
17.7.11 12:08

Tak ten neznám,řekla bych že jsou podobné ten Respisense a Snuza( Go nebo Halo) ,akorát ty a baterie mě překvapily,že to není na normální baterky,myslím že tyhle obojí monitory. A ten Snuza je z poloviny nahoře gumový měkký,takže netlačí mimčo :-)
Tak uvidíme který vybereme,ale asi rozhodně nějaký z těchto přenášecích!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.7.11 02:05

no, já nevím, toho bych se bála, malá si na sobě nenechá ani ponožky a natož takhle moc cizí a na to malé dětské tělíčko velkou věc :think: a především až se začne otáčet na bříško tak to může tlačit :-(

Od kdy jde dávat tento přenosný do nosítka??? Bude to brát dech nosiče, ne?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.7.11 08:52
rybkabezvody píše:
no, já nevím, toho bych se bála, malá si na sobě nenechá ani ponožky a natož takhle moc cizí a na to malé dětské tělíčko velkou věc :think: a především až se začne otáčet na bříško tak to může tlačit :-(

Od kdy jde dávat tento přenosný do nosítka??? Bude to brát dech nosiče, ne?

:mavam:

konkrétně respisense (o kterém jsem si zjišťovala informace - ten snozu neznám) se připíná za plínku, tj. je na tělíčku miminka…proto je jedno kde to dítě je, případné artefakty by to brát nemělo…je určen cíleně pro použití v kočárku apod.
Kopíruji z jednoho popisu výrobku:
Vzhledem k těmto skutečnostem byl vyvinut výrobek, který se vyznačuje velkou mobilitou a bezpečností s označením Respisense. Respisense je spolehlivé zařízení použitelné kdekoliv miminko spí.Je vhodný i ve společné posteli se spícími dvojčátky, kdy se matka při nočním kojení nemusí obávat o druhé z dvojčátek, které spí.
Rozlišuje rytmické dýchání a obvyklý pohyb, když nezaregistruje ani jedno, tak s malými vibracemi zkouší znova nabudit dýchání. Když dýchání ani do 5ti vteřin nezačne, tak se zapne světelná a zvuková signalizace. Bezpečnostní systém dovoluje velmi jednoduchou a bezpečnou kontrolu. Respisense je bezpečný a přenosný monitor dechu. Zabudovaný stimulátor umožňuje rodičům, aby si v klidu mohli užívat svobodného pohybu, když miminko v bezpečí spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.7.11 08:58

Tady ještě jedna citace popisu výrobku:
Má malé rozměry a je lehký, použitelný kdekoliv, kde dítě právě usne.
První zvuková signalizace upozorňuje rodiče okamžitě, jakmile dýchání vynechá na 20 vteřin.
Zařízení v sobě obsahuje stimulátor dechu, který jemnými vibracemi stimuluje dítě k dýchání,čímž ještě před signalizací umožňuje okamžitý zásah v nejisté době.
Díky inovativnímu řešení není potřeba žádných drátů, pásků, které mohou být pro malé badatele velkým nebezpečím (udušení, uškrcení apod.).
Respisense nepotřebuje žádnou údržbu. Při každém zapnutí proběhne automatická kontrola funkcí. Respisense je doporučen každému dítěti, hlavně u dětí předčasně narozených kvůli syndromu náhlého úmrtí kojenců (SIDS), který je nebezpečný pro dítě zvláště od narození až do 1 roku.

„Protože SIDS může nastat nejenom v postýlce“ !!!!!!!

Monitor dechu je zařízení, které je užitečným pomocníkem rodičů při péči o novorozence. Na těchto stránkách najdete monitor dechu, který je použitelný v jakékoliv postýlce nebo kočárku a nepotřebuje napájecí kabely.

Tady je celý odkaz
http://www.malvik.cz/…r-dechu-2011?…

Nechci se tohoto monitoru zastávat, sama jej nemám odzkoušený, ale přijde mi pro malé mimi užitečný…já na tento monitor došla když už bylo malému 6 měsíců, tak jsem jej už neřešila.
Až budu mít další mimi, tak si tento monitor dokoupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.7.11 10:37

Tady je odkaz na dodavatele výrobku http://www.respisense.cz/…-a-odpovedi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.7.11 12:22

A takhle stejně to všechno má ten Snuza (Go nebo Halo-rozdíl mezi těmato dvěma je,že ten Halo je vy,lepšen o tu vibraci,kterou popudí mimčo aby dýchalo.
Jinak,viděla jsem to živě,měla v ruce,a je to opravdu tak maličké,že to mimču nebude snad vadit,a nahoře,kde se to dotýká bříška miminka,je to z měkké gumy,takže se to ohýbá jak se miminko hýbe a nevadí mu to tam :palec: :palec: Já jdu do
** Snuza Halo ** :palec: ,je to teď i novější,a z recenzí jsem vyčetla spokojenost maminek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.7.11 17:10

Holky, doporučuju ten přenosný koupit až se mimčo narodí. Třeba do nosítka vám po prvním nošení dojde, že není třeba mít monitor dechu, neb to dítě samozřejmě cítíte apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí