Monitor dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
709
3.1.12 22:28

Majko mě se taky líbí. děkuju za názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.1.12 22:33

ani jeden :oops:

první přenosný: osobně jsem chtěla aby dcera spala na monitoru co nejdéle a když jí kolem půl/třičtvrtě roku začalo všechno moc zajímat a všechno ze sebe sundavat (ponožky, trička..ap.)tak mi to přijde trochu na nic. Určitě je super že se dá snadno přenést, ale ve finále, kam jej budeš dávat? V kočárku když ho povezeš ho mít nemůžeš, v autosedačce je to také nesmysl, leda že by jsi nechávala spát dítě v kočáře třeba na zahradě… :nevim: jinak se všude dá ta krabice s deskou od ostatních monitorů také převést.

druhý: Nanny dělá hodně falešných poplachů a můžu a myslím že nejen za sebe říct, že není nic horšího když ti ti začne v noci ječet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.12 12:27

Tak v tom se s Rybkou shodnu. Já měla Babysence a byl nepřekonatelný. KOupila jsem ho na Aukru již po záruce, tedy starší než dva roky a celý rok provozu u měl byl bez jediného falešného poplachu a přitom fungoval zcela bezchybně, což si člověk ověří, když zapomene přístroj vypnout a vezme dítě z postýlky :-) Má dvě desky, což je výhoda - můžeš je použít doé dvou postýlek a přenášet jen samotný přístroj. Dve desky nejsou do jedné postýlky potřeba, byť jsou na to vyrobené (mají se dávat když dítko povyroste, aby byla jistota, že přístroj monitoruje po celé postýlce i když se již dítě pohybuje). Malý měl monitor do roku a to již po postýlce cestoval a spal mnohdy mimo desku a přesto pořád snímala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
4.1.12 13:19

Tak my jsme pořídili monitor dechu Snuza Halo -přenosný na plínku a je nám na nic,protože mu padá,jakmile se v noci trochu vrtí tak ho měl až na zádech a ležel si na něm :think: Kamarádka,co ho má taky,tak prcek z něj měl odřené bříško.No takže jsme ted koupili jiný,desku ,tak uvidíme druhý pokus,jestli nebude na nic.
Je to prostě individuální,co komu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.1.12 18:08

já uvažuju o tomhle http://www.rajmaminek.cz/…nitory-dechu?… stím nikdo zkušenosti nemáte? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.1.12 19:20

Máš tam stránku všeobecně,kde jsou všechny,tak nevím který máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.1.12 19:29

omlouvám se ,chybička se vloudí :D http://www.rajmaminek.cz/…onitor-dechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
12.1.12 19:38

Ahojky, já mám Angelcare AC 401 a je perfektní, používali jsme do dceřiných deseti měsíců a teď je malé rok a už jsme nastavili jenom chůvičku, takže to máš dva v jednom. Deska je tam jenom jedna, ale i když cestovala po postýlce, tak jí to snímalo vždy. Musím říct, že nám to dvakrát zapískalo a malou jsme hrozně těžko budily,byla jak hadrová panenka, takže věřím, že jí to zachránilo život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.1.12 20:05

Abby Aha,tak s tímto zkušenost nemám.Já mám Snuza Halo a Reer 3v1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
16.1.12 17:27

Máme Nanny a spokojenost.