Monitor dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
29.11.11 16:11

Příspěvek upraven 26.04.16 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
29.11.11 16:18
gabi.design píše:
zuzu1984 píše:
Myško a není to tvrdý? já totiž nevím jak to vypadá, ale představuji si, že je to tvrdá deska.
Malej spal v zavinovačce, takže na měkkým. Ta deska na omak nebyla ani cítit.

Taky má pod sebou zavinovačku takže to tvrdý neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.11.11 16:30

díky holky, já to tedy promyslím ještě, možná bych mohla na to koupit nějakou tenkou matraci molitanovou, koukala jsem že v ikee mají 5cm tlustou za 3 stovky…no snad to bude snímat v pohodě…mě tedy nenapadlo, že na to má vliv matrac, hlavně jsem netušila, že se to dává pod něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.11.11 16:35

Máme Nanny a jsem s ní moc spokojená, měli jsme ji už v porodnici, protože malej si udělal z pupeční šnůry šálu :-). Planej poplach zatím žádnej, jenom já dělám falešný poplachy našemu tátovi, když ho nevypnu :lol: , první týdny to bylo docela často, ale zapomenu občas i teď :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.11.11 17:54

Také máme Nanny a nemůžu si to vynachválit. Malýmu jsou 2 měsíce a planý poplach zatím nebyl … :potlesk: . Jinak máme také kokosovou a bylo nám řečeno, že monitor to snímá a měli pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
29.11.11 20:40

mi máme monitor pod matrací od narození,ted ho zapínám už jen na noc-matraci máme oboustranou-z jedné strany kokosové vlákno,z druhé pohanka a planý polach nebyl.Máme monitor půjčený z porodnice a za měsíc ,v půl roce malé,ho musíme vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
10.12.11 11:38

Tak já jsem u Leničky koupila Respisense na plínku, který byl dle mého úplně k ničemu, z plínky se uvolňoval :pocitac: Teď čekám Kubíka a rozhodla jsem se pro Angelcare AC 401 - chůvička + monitor v jednom + další funkce (koupila jsem balení, kde jsou dvě senzorické desky). Hodnocení má slušné a líbí se mi, že případný alarm uslyším z chůvičky, kterou budu mít u sebe, ať už jsem kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22581
10.12.11 19:26

Tak my máme Nanny a naprostá spokojenost. Žádné falešné poplachy a používali jsme ho téměř do 10-ti měsíců. Pak už malej začal cestovat, takže každou chvíli houkal :mrgreen: Za mě mohu jen doporučit :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
10.12.11 19:30

Já bych se chtěla zeptat,jestli byste neporadily jakou chůvičku Pořídit ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22581
10.12.11 19:34
chica.p. píše:
Já bych se chtěla zeptat,jestli byste neporadily jakou chůvičku Pořídit ???

No tak záleží, co si představuješ, jaké máš nároky a kolik by jsi chtěla investovat? : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.12.11 23:07

Angel care AC 401 chůvička včetně monitoru. Později se dá používat jen jako chůva Já jsem z ní naprosto nadšená a nedám na ní dopustit. Mám dvoudeskovou variantu, která je o něco dražší. Ale jestli mě těší nějaká moje pomatená investice tak právě ta do téhle věcičky. http://www.rajmaminek.cz/…u-a-chuvicka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.12.11 15:49

Jo,přesně tohle mám vyhlídnuté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.12.11 11:26

No právě, že Nany houká, když se mimčo překulí a neleží přímo na desce. To se vám s Babysense nestane. Měli jsme ho se dvěma deskami a stejně stačila jedna deska. Nebyl jedinej poplach byť malej spal třeba úplně mimo desku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
3.1.12 22:21

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, co je lepší, jestli máte zkušenosti :-) Tady jsou 2 monitory a my nevíme, jaký je lepší…co myslíte? Děkuju moc za radu :-)
http://www.kocarkycz.cz/…-zdarma.html
 http://www.kocarkycz.cz/…u-nanny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.1.12 22:24

ten první máme a je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: líbí se mi, že je mobilní a není pouze v postýlce, za mě ho určitě doporučuji :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí