Koupit fusak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
7.11.13 08:03

Ahoj, zkusim dat dotaz sem, mam 16 mesicni holcicku co zacina chodit a to tak, ze se da zpet do kocaru narvat opravdu nasilim :mrgreen: mame zapp xtra golfky a premyslim jestli kupovat na zimu fusak kdyz chce porad chodit? v jinych diskuzich jsem cetla ze maminky deti jen nabali do kombinezy a prikryji dekou, ale nevim jestli to staci zvlast kdyz bude treba minus 10 rano :think: :nevim: co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
7.11.13 08:08

Dala bych nanoznik. Nebo fusak dole s dirou, aby ji boty koukaly ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.11.13 08:27

Mám fusak i pro dvouletou. Ale ona je zvyklá, že domů jede v kočárku. Chodíme totiž na vzdálená hřiště či do parku. A jak je vylítaná, tak se veze ráda. Mám klasický Emitex combi, vejde se tam pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.11.13 08:44

Měla jsem pro malou Aesthetic. Jde rozdělat, že ti v kočárku zůstane jenom ta zadní část, nebo přidáš i předek a nohy koukají ven, nebo jde přidat i spodní díl a jsou schované i nožičky. Já ho měla kvůlit tomu, že malá mi dlouho v kočárku spinkala. Nevím, jestli se ti do tvého kočárku tedy vejde, to bys si musela zjistit. Byla jsem moc spokojená, kupovala jsem ho z druhé ruky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
7.11.13 08:47

Já mám pro 16m stareho syna len jarní - podzimní fusak od EMITEXu a ve velké zimně dám jen nánožník. Tím že už mi běhá a bude mít v zímě dost teplou kombinézu, tak zimní fusak neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 08:56

No ja prave nemam aktualne zadnej fusak :nevim: hm, prave jsem premyslela kdyz bysme fakt nekam sli atd., kde bude muset byt v kocaru dele, tak se to asi jeste tuto zimu vyplati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.11.13 08:59

Dcera má 19 měsíců a máme Emitex 3v1, máme ho teda už z loňska…pokud se ti nechce kupovat, tak bych v případě potřeby prostě dceru přikryla teplejší dekou a přes to nánožník, aby to neujíždělo. To už musíš zvážit sama, jestli se to vyplatí, dcera se už teď taky moc nevozí ale přece jen když jdeme na delší procházku, tak taky neujde to co my, takže jsem za kočár s fusakem ráda a používáme ho třeba i na sáně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
7.11.13 09:01

Pokud bude dcera v kočárku i spinkat, koupila bych určitě. Ale já bych koupila i tak, 16 měsíců mi přijde docela malá a třeba ve sněhu nebude chtít chodit vůbec, uvidíš. Já jsem byla včera ve městě s dvouletou dcerou, usnula, byla navlečená na můj vkus až dost a stejně jsem jí tou dekou nemohla omotat tak, aby byla úplně teplá…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.11.13 09:23

@vevericka12 fuska jsem neměla ani na novorozence. Mrazy kluk v pohodě zvládal v kombinéze a dece. V roce už jsme chodili ven hodně bez kočárku, radši řádil ve sněhu.

• Citovat
  • Upravit
12651
7.11.13 10:00

A co měla dcera loni?
Já 12 měsíčnímu fusak dávám už teď - je v něm jen v punčoškách prozatím. A počítám s ním celou zimu. Mám ten od loňska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
7.11.13 10:06

@vevericka12 Mám 18m syna, chodíme prakticky bez kočáru, pouze když potřebuju někde včas dorazit a nebo jdeme delší trasu, tak ho beru do kočáru. A zimní fusak mám Aesthetic, ale ten půjde hlavně do hlubokého kočáru, čekáme v prosinci mimčo. Syn, pokud pojede ve sporťáku, tak bude mít zimní kombinézu, podzimní fusak od Emitexu a při velkých mrazech ještě nánožník (případně deku do fusaku). Myslím, že by to mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
7.11.13 10:16

Necetla jsem vse, ale ta kamaradka me dostala. http://www.zbozi.cz/…e-2013-2014/

Mam a je opravdu super. A v cem vozit dite, kdyz potrebujes ven a je fakt zima?

ja jsem si ho koupila, kdyz jsem musela vratit fusak pujceny a vedela jsem, ze ho budu potrebovat jenom 3-4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 10:31

@jessikka loni jsme byli u tchyne a meli normalni kocar s tou taskou kde v podstate na tom fusak je, jenze ten zustal u tchyne a tchyne bydli fakt daleko, tj. mame tedka jen ty golfky ale nic do toho nemam :nevim:

hmhm, tak myslim ze fakt radsi nejakej ten fusak koupim, asi ho jeste necham do dalsi zimy pro strycka prihodu a kdyztak ho prodam :think: u nas je to tak ze vozime rano v golfkach dceru do jesli a to by asi fakt bylo malo mit jen deku, kombinezu atd. kdyz by uderily vylozene mrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.11.13 13:15

@vevericka12 Já měla Gesslein s vložnou taškou a fusak používala stejně. Ale je fakt, že pokud bylo kolem 5 stupňů, tak jsme ho do fusaku dala jen v tom, v čem byl doma. A pokud bylo pod nulou, tak měl jen tenkou flísovou chlupatku. pro mě bylo lepší ho neoblíkat a šoupnout do fusaku než vrstvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.11.13 14:12

@vevericka12 kamarádka pro tak velké dítě neměla fusak. Přesně jak píšeš, dala kombinézu, deku, nánožník a odjezdila s tím v pohodě celou zimu. Ale měla dítě hrozně nabalené. Já mám dvouleťáka a letos kupuju nový fusak, protože se mi do starého nevejde. Ale v kočáru spí a nemám nánožník. Na nohy mu dávám návleky, aby fusak neodepsal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4