Monitor dechu - Snuza Halo

5813
20.7.11 18:46

Snuza Halo

Ahojky všem, pořídili jsme monitor dechu Snuza Halo a chtěla bych od vás vaše zkušenosti s ním, a také radu jak se otevírá kryt na výměnu baterie a kde mohu koupit náhradní baterii ??? Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
20.7.11 19:36

kryt jsme zatím neotevírala. Myslím že je to na šroubek. Baterie se prodávají tam kde jsi ho koupila nebo v jiném obchodě s monitory kde mají tento druh. Původně jsem chtěla Nanny. PAk mě paní v obchodě ,,překecala" abych si koupila tento. Neměla jsme to dělat :zed:
Dokud byla dcera malá bylo to ok. Když se pak trochu otočila monitor se posunul a začal hulákat.
Byla jsme ho reklamovat. A v krámě mi dali úplně nový ani to neposílalinikam na kontrolu nabo opravu.
Monitor je uložený a nepoužívaný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
21.7.11 19:15

Já tam teda žádný šroubek nemám,a nemůžu stále přijít na to jak se to otevírá,všude píšou jak je snadno vyměnitelná baterie,zadním krytem,ale je tam klipsa a prostě to nejde,to bych to zlomila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.7.11 20:23

pravda, šroubek tam není. Zkoušela jsem to otevřít podle návodu a nešlo mi to! Až se vybije baterka zašla bych s tím do prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
22.7.11 12:22

No já to mám z druhé ruky právě a v návodu teda nic není, tak nevím jak na to přijdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
13.12.11 19:50

Kdyby jste ho některá chtěla koupit,napište mi do zprávy. Nám je na nic,nepoužíváme ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enjoy
26.1.12 17:21

Kryt lze normalne otevrit - tazenim krytu k sobe za vystupek :) baterii jsme nesehnali, koupili jsme ji na netu a je nejspis take vybita, porad pipa a blika cervena :(

• Citovat
  • Upravit
Bohse Onkelz
10.6.12 22:30

Já tedy nevím, v čem je problém, ale my jsme ho měli pro obě děti, baterii jsme měnili 1× a naprosto bez komplikací. A reklamovat monitor dechu proto, že se posune dítěti při jeho přetočení, to má být vtip?

• Citovat
  • Upravit
426
3.4.13 21:42

Holky snuza halo mám 14 dní a zatím 100% spokojenost, snad to tímhle nezakřiknu, na plínce super drží a spolehlivost bych řekla 100%. Takže za mě mohu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.6.13 14:18

Maminky, ktera jste si menila sama bateri, nevite jak se monitor da restartovat? koupila jsem stejnou baterku, dala do pristroje, ale indikator baterky stale blika a houka a jinakmonitor nejde ani zapnout ani vypnout a vubec nefunguje. poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanaka1
21.8.13 22:59

Amy88 přišla jste na to v čem je chyba? My už máme druhou novou baterii a stále máme stejný problém jako vy. Díky

• Citovat
  • Upravit
DenyD
7.10.13 21:16

Holky, už jste na to přišly…taky nejde zapnout :cert:

• Citovat
  • Upravit
srabik
15.10.13 00:48

Asi to mam ale

Je potreba prvne zmacknout oboji capliky na zapinani/vypinani a drzet behem vkladani baterie… zatim se mi nechce jinak ani zapnout, ale timto zpusobem se aspon da zapnout normalne a funguje do vypnuti… pote musim teda cely proces opakovat.. klasicke zapnuti caplikama od te doby co dosla puvodni baterie jiz nefunguje :pocitac: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
DenyD
15.10.13 11:28

No mi to už vyřešili, máme nový monitor :potlesk: on pak zapnout šel, ale začal vydávat divné pípání a pak umřel :nevim: nechápačky…kdyby stál pár korun…

• Citovat
  • Upravit
Joan85
22.10.13 04:18

Já problém řeším ted. Baterku jsem vyndala, celý den jí sháněla po městě a fungoval do 3 do rána a konec, zase divně pípá a pípá i vypnutý, až jsem baterku musela vyndat. Přitom zapnout s novou baterkou šel normálně. Sice jsem ho musela nejdřív jakoby vypnout, ale pak naskočil normálne a vše ok…tak já nevim…zítra abych jela zase do města něco zjistit…netušila jsem, že výměna baterií bude takový problém…ale jinak je super, škoda jen, že ted nefunguje a já nespim :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4