Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky všem, pořídili jsme monitor dechu Snuza Halo a chtěla bych od vás vaše zkušenosti s ním, a také radu jak se otevírá kryt na výměnu baterie a kde mohu koupit náhradní baterii ??? Děkuji za odpovědi ![]()
kryt jsme zatím neotevírala. Myslím že je to na šroubek. Baterie se prodávají tam kde jsi ho koupila nebo v jiném obchodě s monitory kde mají tento druh. Původně jsem chtěla Nanny. PAk mě paní v obchodě ,,překecala" abych si koupila tento. Neměla jsme to dělat ![]()
Dokud byla dcera malá bylo to ok. Když se pak trochu otočila monitor se posunul a začal hulákat.
Byla jsme ho reklamovat. A v krámě mi dali úplně nový ani to neposílalinikam na kontrolu nabo opravu.
Monitor je uložený a nepoužívaný ![]()
Já tam teda žádný šroubek nemám,a nemůžu stále přijít na to jak se to otevírá,všude píšou jak je snadno vyměnitelná baterie,zadním krytem,ale je tam klipsa a prostě to nejde,to bych to zlomila ![]()
pravda, šroubek tam není. Zkoušela jsem to otevřít podle návodu a nešlo mi to! Až se vybije baterka zašla bych s tím do prodejny.
No já to mám z druhé ruky právě a v návodu teda nic není, tak nevím jak na to přijdu ![]()
Kdyby jste ho některá chtěla koupit,napište mi do zprávy. Nám je na nic,nepoužíváme ho.
Kryt lze normalne otevrit - tazenim krytu k sobe za vystupek
baterii jsme nesehnali, koupili jsme ji na netu a je nejspis take vybita, porad pipa a blika cervena ![]()
Já tedy nevím, v čem je problém, ale my jsme ho měli pro obě děti, baterii jsme měnili 1× a naprosto bez komplikací. A reklamovat monitor dechu proto, že se posune dítěti při jeho přetočení, to má být vtip?
Holky snuza halo mám 14 dní a zatím 100% spokojenost, snad to tímhle nezakřiknu, na plínce super drží a spolehlivost bych řekla 100%. Takže za mě mohu jen doporučit
Maminky, ktera jste si menila sama bateri, nevite jak se monitor da restartovat? koupila jsem stejnou baterku, dala do pristroje, ale indikator baterky stale blika a houka a jinakmonitor nejde ani zapnout ani vypnout a vubec nefunguje. poradite?
Amy88 přišla jste na to v čem je chyba? My už máme druhou novou baterii a stále máme stejný problém jako vy. Díky
Je potreba prvne zmacknout oboji capliky na zapinani/vypinani a drzet behem vkladani baterie… zatim se mi nechce jinak ani zapnout, ale timto zpusobem se aspon da zapnout normalne a funguje do vypnuti… pote musim teda cely proces opakovat.. klasicke zapnuti caplikama od te doby co dosla puvodni baterie jiz nefunguje
![]()
No mi to už vyřešili, máme nový monitor
on pak zapnout šel, ale začal vydávat divné pípání a pak umřel
nechápačky…kdyby stál pár korun…
Já problém řeším ted. Baterku jsem vyndala, celý den jí sháněla po městě a fungoval do 3 do rána a konec, zase divně pípá a pípá i vypnutý, až jsem baterku musela vyndat. Přitom zapnout s novou baterkou šel normálně. Sice jsem ho musela nejdřív jakoby vypnout, ale pak naskočil normálne a vše ok…tak já nevim…zítra abych jela zase do města něco zjistit…netušila jsem, že výměna baterií bude takový problém…ale jinak je super, škoda jen, že ted nefunguje a já nespim ![]()