Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Skusil som pri nahodeni baterie drzat oba tlacitka ale nefungovalo. Stale hlasilo ze bateria je vybita. Kedze bola nova tak som skusal ako to nastartovat.. a podarilo sa. Pri vkladani baterie som drzal lave tlacitko. Po nahodeni baterky nic neblikalo. Tak som opakovane stlacal on tlacitko.. a nakoniec zacalo cele blikat a restartovalo sa.. neviem ci to bola nahoda ale stlacal som co prislo v hocijakom poradi a vsetky mozne kombinacie a pritom som vyberal a vkladal bateriu… skoda ze vyrobca zariadenia za 100 eur nevie dat navod na restart a necha majitelov skusat a mat nervy
Máme monitor 2 a půl roku, používaný jedním dítkem. Ted čekáme další mimčo a chtěli jsme vyměnit baterii, jelikož ta stará už je vybitá.. ALE nemůžeme ji sehnat!!! neporadí někdo? Originál baterie je 3V, ale u nás jsou k dostání náhradní jen 3,6V… na oficiálních stránkách SNUZY zakazují použití 3,6V baterie. viz odkaz http://www.snuza.com/content.php?…
kontaktovala jsem prodejnu, kde byl zakoupený, ti mě odkázali na servis a tam mi odepsali, že prý výrobcem mají schváleno použití i 3,6V baterií.. na můj dotaz proč to tedy na stránkách zakazují nereagovali a na mou otázku co mám dělat v případě, že se přístroj poškodí mi taky neodpověděli… co teď??
![]()
Budu ráda za každou radu..
@Muchitos ahoj, uvažuju o koupi Snuza Halo, ale při pročítání parametrů jsem narazila na zádrhel s baterií (přesně jak píšeš, výrobce udává pouze 3V, na Mall.cz udávají baterie 3,6V). Chci se proto zeptat…podařilo se ti tenhle problém nakonec nějak rozlousknout? Případně jakou máš s monitorem celkovou zkušenost? Dík za odpověď, dost by mi pomohla v rozhodování…
@makarka Ahoj.. nakonec jsme ve výprodeji na nějakém internetovém elektru sehnali přesně ty baterie, které tam mají být (máme jich asi 5… a všechny jsou ok.. měřili jsme je) A monitor fungoval perfektně
chvíli… tedkom sice taky funguje, jen nejde vypnout
takže je pořád zapnutý nebo vytáhnutá baterka
no už ho stejně nepotřebujeme… kdyby jsi měla zájem moh ho levně poslat dál i se všemi bateriemi.. když tak pisni sz… ![]()
jinak u nás se k tomu nikdo nepostavil nijak.. psala jsem zástupci firmy pro čr a trval si na svém, že to mají schváleno pro náš trh takto.. když jsem se ptala proč to je v návodu uvedeno jinak, tak se vykroutil :-
@Muchitos ahoj, dík moc za info
no my se nakonec rozhodli pro klasický deskový monitor pod matraci s chuvickou 2v1 ![]()