Monitor dechu - Snuza Halo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
30.8.14 21:49

restartovat

Skusil som pri nahodeni baterie drzat oba tlacitka ale nefungovalo. Stale hlasilo ze bateria je vybita. Kedze bola nova tak som skusal ako to nastartovat.. a podarilo sa. Pri vkladani baterie som drzal lave tlacitko. Po nahodeni baterky nic neblikalo. Tak som opakovane stlacal on tlacitko.. a nakoniec zacalo cele blikat a restartovalo sa.. neviem ci to bola nahoda ale stlacal som co prislo v hocijakom poradi a vsetky mozne kombinacie a pritom som vyberal a vkladal bateriu… skoda ze vyrobca zariadenia za 100 eur nevie dat navod na restart a necha majitelov skusat a mat nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.7.15 14:32

Máme monitor 2 a půl roku, používaný jedním dítkem. Ted čekáme další mimčo a chtěli jsme vyměnit baterii, jelikož ta stará už je vybitá.. ALE nemůžeme ji sehnat!!! neporadí někdo? Originál baterie je 3V, ale u nás jsou k dostání náhradní jen 3,6V… na oficiálních stránkách SNUZY zakazují použití 3,6V baterie. viz odkaz http://www.snuza.com/content.php?…

kontaktovala jsem prodejnu, kde byl zakoupený, ti mě odkázali na servis a tam mi odepsali, že prý výrobcem mají schváleno použití i 3,6V baterií.. na můj dotaz proč to tedy na stránkách zakazují nereagovali a na mou otázku co mám dělat v případě, že se přístroj poškodí mi taky neodpověděli… co teď?? :nevim: :nevim: :cert: :cert: :cert:

Budu ráda za každou radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.1.16 19:39

@Muchitos ahoj, uvažuju o koupi Snuza Halo, ale při pročítání parametrů jsem narazila na zádrhel s baterií (přesně jak píšeš, výrobce udává pouze 3V, na Mall.cz udávají baterie 3,6V). Chci se proto zeptat…podařilo se ti tenhle problém nakonec nějak rozlousknout? Případně jakou máš s monitorem celkovou zkušenost? Dík za odpověď, dost by mi pomohla v rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
11.1.16 17:37

@makarka Ahoj.. nakonec jsme ve výprodeji na nějakém internetovém elektru sehnali přesně ty baterie, které tam mají být (máme jich asi 5… a všechny jsou ok.. měřili jsme je) A monitor fungoval perfektně :-) chvíli… tedkom sice taky funguje, jen nejde vypnout :-D :-D takže je pořád zapnutý nebo vytáhnutá baterka :-D :-D no už ho stejně nepotřebujeme… kdyby jsi měla zájem moh ho levně poslat dál i se všemi bateriemi.. když tak pisni sz… :pankac:

jinak u nás se k tomu nikdo nepostavil nijak.. psala jsem zástupci firmy pro čr a trval si na svém, že to mají schváleno pro náš trh takto.. když jsem se ptala proč to je v návodu uvedeno jinak, tak se vykroutil :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.1.16 11:25

@Muchitos ahoj, dík moc za info :) no my se nakonec rozhodli pro klasický deskový monitor pod matraci s chuvickou 2v1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí