Která chůvička má nabíjecí baterie?

4526
22.7.11 13:13

Která chůvička má nabíjecí baterie?

Ráda bych vás poprosila o radu.. zkoumám chůvičky a zatím nějakou ideální nemůžu sehnat.

Chci aby měla

• více kanálů
  • světelnou signalizaci pláče
  • možnost vložení nabíjecích baterií
  • může být i obousměrná

Všude jsem se setkala s chůvičkami, které fungují buď na obyč baterie nebo musí být v síti. Chtěla bych takovou do které můžu dát i nabíjecí baterie, poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
22.7.11 13:24

Nabíjecí baterie snad můžeš dát do každé, která je na baterie, ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.7.11 13:24

Nabíjecí baterie můžeš dát do všech ne? nneí rozdíl, jestli jsou nabíjecí nebo ne… Měla jsem je ve philips a teď v obyč z ikey a fungovaly obě bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
22.7.11 13:37

Já jsem se dívala na heureka.cz na recenze třeba na tuto - PHILIPS AVENT SCD 480 a je tam právě i příspěvěk, že se nedají použít nabíjecí baterie. I jsem četla, že je výrobce nedoporučuje.. tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.7.11 13:43

my máme celkem obyč jsmenují se brondi - kupovali jsme je v Evě, což je prodejna elektra na Mělníku, mají i internetový obchod, stojí kolem 1000,– Kč a veliká výhoda je, že se dobíjí jako klasický mobil, jsou v nich nabíjecí baterie a nabíjí se přímo v chůvičce, takže stále funguje, když malý pláče tak se rozsvítí, kanálů mají více (na dovolené jsme byli za vodou, ostatní mají jen 2), nastavení hlasitosti, citlivosti, modré světýlko jako baterku, dosah 3 km, jediná nevýhoda, co jsem našla je, že adaptér u miminka je pouze do sítě, takže třeba pod stan nevýhoda, ale nás to nějak netrápí, snad jen, když jsem chtěla nechat spát malého s chůvou na dvoře, tak jsem táhla prodlužovák :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
22.7.11 13:55
Miňulka píše:
my máme celkem obyč jsmenují se brondi - kupovali jsme je v Evě, což je prodejna elektra na Mělníku, mají i internetový obchod, stojí kolem 1000,– Kč a veliká výhoda je, že se dobíjí jako klasický mobil, jsou v nich nabíjecí baterie a nabíjí se přímo v chůvičce, takže stále funguje, když malý pláče tak se rozsvítí, kanálů mají více (na dovolené jsme byli za vodou, ostatní mají jen 2), nastavení hlasitosti, citlivosti, modré světýlko jako baterku, dosah 3 km, jediná nevýhoda, co jsem našla je, že adaptér u miminka je pouze do sítě, takže třeba pod stan nevýhoda, ale nás to nějak netrápí, snad jen, když jsem chtěla nechat spát malého s chůvou na dvoře, tak jsem táhla prodlužovák :-(

To je právě ono, až mi bude malej spát venku, tak chci abych tam nemusela tahat nějaký kabel.. prostě aby to bylo i na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
22.7.11 13:59

Taky máme Brondi co miňulka,naprostá spokojenost,mají opravdu neuvěřitelný dosah -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.7.11 14:03

My mame Philips Avent SCD 525. Rodicovska jednotka se nabiji ze zakladny. Vydrzi tak 8 hodin mimo zakladnu.

Detska jednotka je standartne v siti a kdyz ji potrebuji pouzit venku vlozim do ni baterie. Jedno jestli obyc nebo nabijeci. Kazdopadne nabijeci baterie se nanabiji kdyz se detska jednotka zapne do site.

Snad jsem to napsala srozumitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
22.7.11 14:06
j.pampeliska píše:
My mame Philips Avent SCD 525. Rodicovska jednotka se nabiji ze zakladny. Vydrzi tak 8 hodin mimo zakladnu.

Detska jednotka je standartne v siti a kdyz ji potrebuji pouzit venku vlozim do ni baterie. Jedno jestli obyc nebo nabijeci. Kazdopadne nabijeci baterie se nanabiji kdyz se detska jednotka zapne do site.

Snad jsem to napsala srozumitelne.

Přesně o téhle tvé teď čtu recenze a přemýšlím o ní..
http://www.levneelektro.cz/…s-scd-525-00
To potřebuji, když půjdu ven na zahradu, abych mohla mít jednotku s sebou a naopak, když bude prcek na zahradě a já doma, tak abych tam mohla mít taky tu dětskou jednotku na baterkách.. A jinak spokojenost k tomuto modelu nebo bys něco vytkla? Co třeba šum, chytání jiných chůviček atd..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.7.11 14:11

Nemam co bych vytkla. Je mala, hezka. Myslim ze i vydrzi. Ale nejsme narocni uzivatele. Vice mene ji mame v siti. Nikdy se mi nestalo ze bych chytila signal z nejake jine cizi chuvicky.
Kdyz mrnous place slysim nebo vidim modra svetylka.
Kluk si s ni rad hraje. Libi se mu poustet si melodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
22.7.11 14:15
j.pampeliska píše:
Nemam co bych vytkla. Je mala, hezka. Myslim ze i vydrzi. Ale nejsme narocni uzivatele. Vice mene ji mame v siti. Nikdy se mi nestalo ze bych chytila signal z nejake jine cizi chuvicky.
Kdyz mrnous place slysim nebo vidim modra svetylka.
Kluk si s ni rad hraje. Libi se mu poustet si melodie.

Tak supr, že slyším pozitivní hodnocení :) Taky ji budu mít v síti, jen pak přes to léto budu chtít mít prcka venku na terásce a tam nebudu mít možnost ji připojit k síti. Proto chci nějakou takovou. Tak moc děkuji za hodnocení :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
22.7.11 14:22

Ahoj, přesně tuhle chůvičku používám. Máme ji už 3,5 roku a jsem spokojená. Cizí chůvičku jsem nikdy nechytla a to bydlíme v paneláku. Dobíjecí baterie jsou v rodičovské jednotce. Do dětské jednotky je možné vložit tužkové baterie (asi 6 ks ???)
Takže doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
22.7.11 15:53

Ahojky, já jsem si objednala tyhle od Aventu, Philips a jsou naprosto dokonalé! Má je i kamarádka a můžeš si tam nastavit, jestli chcceš slyšet i mrouskání než se prcek probudí a nebo až když třeba pláče. Jsou tam letky a opravdu je velmi citlivá a navíc můžeš jakoby vysílačkou promluvit k miminku, než tam dojdeš. Všude stojí kolem 2500,– myslím datart, electroworld apod. a na téhle stránce jsou na krásnou cenu. Objednávala jsem si je ze stránky co jsem dala odkaz a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.7.11 16:38

Já mám taky Avent SCD510, na mé potřeby úplně ideální. Rodičovská jednotka je nabíjecí, dětská do sítě nebo na baterky, takže funguje i v kočáru na zahradě. Dosah je doma dostatečný, venku v zástavbě tak 150-200m.
Jinak ta moje má prodlevu cca 2-3s, než sepne rodič.jednotka, ale to mě neva. Kupovala jsem ji v 12/2010, třeba současné už to vychytaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.7.11 19:34

Necetla jsem diskusi celou, ale my mame teda Avent, kde nesmi byt dobijeci baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí