Odsávačky mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
16.8.11 17:36

Já jsem vyzkoušela všechny možný odsávačky. Od ruční Medely Harmony, po elektrické Medela swing, medela Mini Elektric a nakonec i elektrickou Aventku. Z toho všeho bych doporučila bezesporu tu Aventku!!! :palec: Mám dvě, odsávám co dvě hodiny 10× denně už 3 měsíce a bradavky jsou pořád dobrý! Z Medely mě bolely. Ale u Medely si můžeš koupit různý velikosti toho předního nástavce, podle toho, jaký ti vyhovuje. To zase u Aventu nejde.
Každopádně si počkej až po porodu, jestli vůbec bude mít cenu do elektrický vrážet prachy (je to dost drahá sranda), při občasným odsávání ti bude stačit v poho jen ruční. :wink:

Jo a Aventka není tak hlučná, jako Medela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.3.12 09:32

Máte některá zkušenost s manuální odsávačkou H+H? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
22.3.15 16:06

Doporučíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.3.15 16:14

Měla jsem od Medely dvoufázovou elektrickou odsávačku Swing- sílu tahu sis mohla regulovat, velmi šetrná k prsům!!!naprosto doporučuji (měla jsem jí z bazaru, tak cena nebyla tak hrozná). Krásně odsává, opravdu vyprázdní prsa a nezničí bradavky. U prvního dítěte jsem měla manuální od aventu a tou mi to šlo tak špatně, že jsem měla 3× zánět - fuj. Obecně jsem vypozorovala, že na menší prsa doporučují a chválí Avent, na větší prsa Medelu. U mě to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.3.15 16:28

@luciekal Než si nějakou koupíš, zkus si jich pár odzkoušet )v porodnici, přes půjčovnu). Každému sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.3.15 17:35

Používala jsem elektrickou Medelu půl roku, malá nechtěla sát. Sehnala jsem ji na bazaru za tisícovku, takže zas takový výdaj to nebyl. A výhodou je, že si můžeš při odsávání ještě i mačkat prsa a dostat to mlíko i ze stran a rozmasírovávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
23.3.15 05:49

Děkuji za názory koukám, že většina měla Medelu.
Ono právě v nomocnici mají rozpujčováno.¨
v nemocnici jsem měla Medelu, ale to nějaká drahá myslím, že laktační říkala, že stojí 40tis.
Teď mám doma pujčenou od kamarádky Avent, ale jen jednofázová.¨
Malá si myslím, že tam ještě tak měsíc bude v inkubátoru.
mám strach aby se mi laktace nezstavila dnes jsem 8. den po císaři.
Už pár hodin po něm mě laktační stimulovala a odstříkla malinko kolostumu.
Teď odsávám tak cca 20-30ml max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.3.15 09:12

@luciekal Malou jsem měla 14dní na JIP, řekli mi, že mám odsávat každé 3hodiny a já to dodržovala i v noci a bylo to v pohodě ;) Odsála jsem vždycky dohromady tak 100ml, ale když jsem se byla opalovat na koupáku, tak pak ty prsa byly jak konve a z každého vytekla stovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
23.3.15 12:16

S medelou swing jsem udržela laktaci 3 týdny, když jsem byla na antibiotikách, které se neslučovaly s kojením. Pak jsem v pohodě kojila - mléka bylo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
25.3.15 18:49

Také jsem měla medelu dvoufázovou a spokojenost, sestra si nyní koupila elektrickou a také si ji velmi chválí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí