Sny o lidech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.5.24 16:11

Sny o lidech

Dobrý den, mám docela blbý dotaz, ale viděla jsem tady, že se někteří lidi taky ptají na sny, tak doufám, že mě nebudete mít za blázna :) sny se moc nezabývám, ale předevčírem se mi zdál sen o člověku, který v mém životě nehraje žádnou roli. Jednalo se o praktikanta z tábora (o 2 roky starší, takže ne nějaký bláznivý rozdíl), se kterým se díky táboru znám 3 roky. Je pravda, že i v létě mi připadal atraktivní, ale v tu dobu jsem měla vztah, takže jsem ho vůbec neřešila.

Asi 2 měsíce dozadu jsem mu poslala žádost na instagramu, kterou přijmul a poslal mi ji i na můj privátní účet, takže jsem mu napsala. Jen jsem se chtěla zeptat, proč mi jí poslal i na privát. Víc než 3 zprávy neproběhly. No a předevčírem se mi o něm zdálo a od té doby na něj nemůžu přestat myslet. Šlo o romantický sen, to vím, ale nepamatuju si, co přesně se dělo, jen nějaké momenty. Přijdu si jak blázen se zaobírat tímhle, ale nemůžu na to přestat myslet. Kamarádka, která jezdila s námi řekla, že to je znamení a já opravdu netuším. Kdybych na ten tábor ještě tenhle rok jela, tak si řeknu: „dobrý, je tu nejspíše šance.” ale takhle nemám tušení, co se to děje.

Mám to nechat plavat nebo se s ním zkusit nějak spojit? Předem děkuji za odpoveď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
23.5.24 06:29

To je na tobe. Jestli se ti libi a zaujal te, ze bys s nim chtela prozit neco vic, tak ho klidne zkontaktuj. To, ze se ti o nem zdalo, neznamena nic. Mozek zpracovava ruzne vjemy a pousti ti to jako filmik. Pry dokonce se ve snu mohou promitnout i lidi, ktere jsi zahledla pred 20ti lety jen mihnutim treba z autobusu apod. Mozek ma nekonecnoi pamet a v podvedpmi to tam potom podsune, i kdyz jsi na danou vec davno zapomnela. Pokud ten sen byl hodne zivy a pamatujes si ho i rano a navic byl prijemnyur ite te to muze vrtat hlavlu a premyslet nad tim… Kdo vi, jestli jsi nad nim nepřemýšlela uz driv a nedavala jsi tomu takovou váhu.

Mne se jednou zdalo o nadrizenym, ktery je velmi neprijemny a nekomunikativni, a ve snu byl strasne houzevnaty, jemny a romanticky 😂 druhy den jsem na nej koukala, jako aha no joooo, tady ma masku pritom jsme spolu prozili peknou chvilku 😂 ale vyprcha to z hlavy za 1-2dny kort kdyz je to to priblbly a nemyslitelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat