Sny o lidech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sny o lidech
Dobrý den, mám docela blbý dotaz, ale viděla jsem tady, že se někteří lidi taky ptají na sny, tak doufám, že mě nebudete mít za blázna
sny se moc nezabývám, ale předevčírem se mi zdál sen o člověku, který v mém životě nehraje žádnou roli. Jednalo se o praktikanta z tábora (o 2 roky starší, takže ne nějaký bláznivý rozdíl), se kterým se díky táboru znám 3 roky. Je pravda, že i v létě mi připadal atraktivní, ale v tu dobu jsem měla vztah, takže jsem ho vůbec neřešila.
Asi 2 měsíce dozadu jsem mu poslala žádost na instagramu, kterou přijmul a poslal mi ji i na můj privátní účet, takže jsem mu napsala. Jen jsem se chtěla zeptat, proč mi jí poslal i na privát. Víc než 3 zprávy neproběhly. No a předevčírem se mi o něm zdálo a od té doby na něj nemůžu přestat myslet. Šlo o romantický sen, to vím, ale nepamatuju si, co přesně se dělo, jen nějaké momenty. Přijdu si jak blázen se zaobírat tímhle, ale nemůžu na to přestat myslet. Kamarádka, která jezdila s námi řekla, že to je znamení a já opravdu netuším. Kdybych na ten tábor ještě tenhle rok jela, tak si řeknu: „dobrý, je tu nejspíše šance.” ale takhle nemám tušení, co se to děje.
Mám to nechat plavat nebo se s ním zkusit nějak spojit? Předem děkuji za odpoveď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je na tobe. Jestli se ti libi a zaujal te, ze bys s nim chtela prozit neco vic, tak ho klidne zkontaktuj. To, ze se ti o nem zdalo, neznamena nic. Mozek zpracovava ruzne vjemy a pousti ti to jako filmik. Pry dokonce se ve snu mohou promitnout i lidi, ktere jsi zahledla pred 20ti lety jen mihnutim treba z autobusu apod. Mozek ma nekonecnoi pamet a v podvedpmi to tam potom podsune, i kdyz jsi na danou vec davno zapomnela. Pokud ten sen byl hodne zivy a pamatujes si ho i rano a navic byl prijemnyur ite te to muze vrtat hlavlu a premyslet nad tim… Kdo vi, jestli jsi nad nim nepřemýšlela uz driv a nedavala jsi tomu takovou váhu.
Mne se jednou zdalo o nadrizenym, ktery je velmi neprijemny a nekomunikativni, a ve snu byl strasne houzevnaty, jemny a romanticky 😂 druhy den jsem na nej koukala, jako aha no joooo, tady ma masku pritom jsme spolu prozili peknou chvilku 😂 ale vyprcha to z hlavy za 1-2dny kort kdyz je to to priblbly a nemyslitelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit