Věříte někdo na duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jaky jev jsi zazila?
Jinak ti sem spis nalezou skarohlidi, co se ti budou vysmivat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky věřím, když jsem byla malá, bála jsem se u babičky v domě obývacího pokoje. Přísahám, že jsem za zavřenými dveřmi viděla někoho chodit, i když tam nikdo nebyl. A až teď, co jsem dospělá jsem se dozvěděla, že v tom pokoji umřel babičky křestník. Věřím že jsou věci mezi nebem a zemí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
Většinou mě nechtějí pustit ze dveří. Jako mladší ještě u našich na baráku jsem často slyšela volat svoje jméno nebo chodit někoho po schodech. Bylo jedno jestli jsem byla doma sama nebo ne. V prvním případě to bylo hodně děsivý, ve druhém na mě koukali jako na blázna, nikdo z přítomných po mě nic nechtěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
Jakym hlasem to na tebe volalo? Hlasem nekoho znameho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Prostě někdo odněkud. Jako třeba z druhého konce domu. To chození po schodech bylo strašidelnejsi. Všechny jsem měla na posloucháne. Měla jsem pokoj hned naproti ním. Tohle chození jsem nebyla schopna přiřadit. Dveře skleněné ale nikdy jsem za nimi nic neviděla. Jen jednou zpod schodů. A to už jsem taky někam psala.
Příspěvek upraven 21.05.24 v 13:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím. Stalo se mi za život dost věcí, které se nedaly normálně vysvětlit. Takže ano, věřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady asi hodně lidí věří na duchy. Tady skoro v každém druhém novém tématu se někdo ptá jestli je tam duch nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud nezažiju/neuvidím na vlastní kůži, jsem skeptik. Znám ale hodně lidí ( rodina, nejbližší kamarádi, věřící, nevěřící), kteří s nimi zkušenost měli. Já jsem ale zřejmě až moc realista a nebo nejsem až tak citlivá a emočně křehká osoba, aby se mi nadpřirozeno zjevilo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím, přišel se na mě podívat děda. Za prosklenými dveřmi jsem viděl siluetu a slyšel jak dýchá když jsem dokončoval verandu kterou on už nezvládl. Potom zmizel a od té doby je i cítím v mě přítomnosti, cítím i jejich pohled. Bylo pár kryzovek že jsme musel opustit mistnost, asi hodně zlý nebo špatný. Ale jinak s nimi vycházím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky,
věříte někdo na duchy? Viděl jste či zažil jste někdo nějaký jevy apod?
Já osobně na ně nevěřím, jen jsem zažila jeden jev po něčí smrti akorát.