Dokáže mi někdo vysvětlit tento sen?

1
2.5.24 08:40

Dokáže mi někdo vysvětlit tento sen?

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Co znamená, když se mi zdál sen, kde jsem se vrátila na místo, kde jsem už byla, ale hodně dávno?
Není asi ani nijak důležitý o čem to přesně bylo, ale stěžovala jsem si, že je to na tom místě stále stejné, že to stále nemají opravené, říkala jsem, že jsem tam byla před sedmi lety a bylo to tam stále stejné, bez jakékoliv změny. Když jsem se vzbudila, místo jsem si pamatovala, vím, že už jsem dané místo dříve ve snu navštívila. Sen o tomto místě se mi zdál asi před sedmi lety, takže by to i tomu snu odpovídalo.
Předem děkuji za veškeré odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
874
2.5.24 08:42
@Miskaso píše: Více

Zajímavé. Taky se mi celý život zdává o městě, konkrétních ulicích, jako bych se na to místo čas od času vracela. Už teda teď pár let ne, ale je to úplně vtisknuté.

Můžeš to vzít symbolicky, třeba to je něco, co pro tebe bylo před sedmi lety důležité (bylo to tvé místo…) a teď s to takto připomnělo, protože pořád ta oblast/situace/vztah není opravený?
Nebo cokoliv jiného, tohle je velice individuální… Ale když se do toho ponoříš, tak určitě svůj význam najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
2.5.24 09:38

Sen je prostě sen. Není žádný výkladový slovník snů, který by určoval, co který sen znamená. Znamená to pro každého člověka něco jiného, každý člověk vnímá a zpracovává věci jinak, jinak přemýšlí a má i jiné sny.
Takže těžko ti někdo cizí může vyložit tvůj sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.24 13:28

Mě se zdá často o místu, na kterém jsem v životě nebyla… Je to krásná kavárna napůl s knihovnou, na zemi koberec a v rohu staré křeslo… Nakonec jsem na internetu našla hodně podobné místo, v Paříži… Co to má znamenat nevím. Ale určitě bych se tam chtěla někdy podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.5.24 09:50

Ono je celkem dulezite, co na tom místě bylo, jak ses citila a pod. Obecne si myslim, ze se podvedome vracis do nejake situace, ktera neni doresena, ale tezko to takto povrchne shrnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat