Věříte v Luďka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Věříte v Luďka?
Tak, ráda bych si založila vlastní diskuzi o tom, jak se jezdí na imaginární přednášku a imaginárního Luďka, který je mimochodem imaginární gay. A doufám, že mi tady nebude plevelit imaginární žena s imaginárním dítětem, protože ta už na mě přece dávno nereaguje.
A vůbec, jak říká, diskutovat ve své diskuzi si můžu, o čem chci.
Tak co Vy, věříte v Luďka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co je psáno, to je dáno…?
Ještě že jsem to téma správně zařadila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím. Je to výmysl Klopotkové. Jako další nicky Sob, Uzbek a Ruslan. Divím, že těm jejím příběhům ještě někdo věří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím na polovinu věcí tady.
Příspěvek upraven 27.04.24 v 09:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím tomu, že někdo má s imaginárním Luďkem veselejší a bohatší život v tom svém skutečném marasmu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CernaKocka PresCest píše: Více
Ne, nevěřím. Čekej, že ta imaginární žena s dítětem ti stejně napíše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Já jen pořád přemýšlím, jestli to Klopka celý bere jako recesi ( pak klobouk dolů za výdrž a konzistenci) nebo fakt věří, že tomu někdo věří ( pak jen doufám, že je v péči dobrýho psychiatra).
- Citovat
- Upravit
Nevěřím ani v existenci Klopotkove, nemusí to být chlap, ale prostě tak jak se popisuje, tomu nevěřím. A to jsem sama pěkně perverzní a šílená ču*ka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jen on-line figurka, která přijde (občas v novém kabátě). Záhy se pozná, kdo to je a zase odejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já? Ne, nechápu jak někdo může věřit nejsou důkazy, nikdy ho nikdy neviděl… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit