Věříte v Luďka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Klopotkova píše: Více
Zakladatelka není trapná ale někdo jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše: Více
Aha, takže dvojí metr jako vždy, že…
Tebe zajímá jen nějaký event. troll, to vidíš rudě a z toho nevidíš napravo ani nalevo, jinak jsi velmi neobjektivní a nespravedlivá.
Zakladatelka o mně píše lži, které nemá vůbec něčím podložené, to, že si něco myslí neznamená, že je to pravda. Myslet si samozřejmě může co chce, na to má právo a já ji v tom nijak nebráním.
Přemýšlí nade mnou ve volném čase tak, že o tom, co tady píšu, zakládá diskusi, kterou se akorát ztrapnila a kdo je potom trapný.
![]()
Můj názor na věc je takový, že po Luďanovi jede, chce ho, Luděk se sice prezentuje jako světec, i já jsem si o něm myslela, že je křišťálově čistý, ale jak se mi odhaluje víc a víc, tak vidím, že to tak úplně není.
Luděk, když už svému Afroameričanovi zahne, tak si dává na tom, s kým zahne záležet, takže tvrdím to, že ona by u něj neměla šanci ani jako jednorázovka, on trapné ženy nemá rád.
- Citovat
- Upravit
Odhalila jsi mě, dej mi na něj prosím jakýkoliv kontakt, chci se s ním spojit a chci, aby mi řekl do očí, že nejsem jeho typ a že nemám sanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už jsem psala, Luďan nesnáší trapné ženy s nízkým IQ.. A je tedy hnus, že ženská, která svůj veškerý čas obětuje muži, domácnosti a dětem, se chce spustit. No jo, doma je to asi dlouhé mezi záhonky, jídlem, vařením, pečením a šůrováním, tak je třeba starýmu zahnout s někým novým, zajímavým a strašně chytrým.
Příspěvek upraven 03.05.24 v 14:05
- Citovat
- Upravit
@aiwwa píše: Více
Víš, co to je nechytat se každého slovíčka, potažmo snad i písmenka?
- Citovat
- Upravit
No, tato diskuse byla od začátku velice trapná a o ničem. Ani ne pade příspěvků, s mojí pomocí tady těch pade je, tak třeba se dál bude vyvíjet. Lůďa říkal, že s tímto webem skončil, kdyby se tady opět zaregistroval, to by byl fičák.
- Citovat
- Upravit
Vždyť tu nedávno byl pod přezdívkou basketbalista. Úplně stejný projev. Ale třeba se ho někdo jen snažil napodobit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl úplně jiný člověk. Spojovalo je snad jen to, že oba mají partnera muže, ani nevím, zda byl B. jen gay nebo bi.
- Citovat
- Upravit
Předpokládám, že Luďan by mi řekl, ze je tady pod jiným nickem. Po jeho blokaci mi asi 3 x řekl, že s tímto webem skončil. Byl velmi naštvaný, na Koníkovi psal, že jeho neziskovka se s tímto webem bude po jeho neoprávněně blokaci zabývat, z toho potom sešlo. Říkal mi to a vše bylo řečeno na Koníkovi. A další věc, Luděk nehraje basket.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova takže když si dá někdo přezdívku basketbalista, znamená to, že hraje basket?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť ten uživatel Basketbalista o tom, že hraje basket několikrát psal. Měl to i v popisu psané, že je vášnivým hráčem. To je s tebou těžký, když o něm nic nevíš.
Mně vždy těmi tvými záseky připomínáš tu učitelku v Dívce na koštěti, jak říká: Už se zase něco stalo? ![]()
Myslím, že zrušeny není, stačí si na jeho nick najet a číst.
- Citovat
- Upravit
To je pak těžký když věříš tomu co kdo píše na emiminu. Byl to Luděk nebo Andromeda. Úplně stejné kecy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit