Věříte v Luďka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Normální trapný trol jako x dalších tady
. Klopotková byla do roku 2020 ještě normální
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Možná jí pak přeskočilo z nudného svobodného života, vysnila si muže a dítě a začala žít ve své fantazii. Asi tomu i sama věří. Znala jsem i v reálu takového člověka, byl to ale muz. Jmenuje se to nějak „bájné lhaní“, vyprávěl tak přesvědčivě příběhy, s detaily, s osobami, že jsme mu n věřili…Až jsme pak potkali jednoho údajně zúčastněného a ten o ničem takovém nevěděl a prasklo to se vším všudy. Věřím, že je to žena, může být i více sexuálně založena, ale ty její příhody si spíše tajně přeje ve svém nudném životě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CernaKocka PresCest píše: Více
Ne, je to normální ženská, co se nudí a tak na internetu trolí. Baví se nad reakcemi ostatních
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A má smysl to řešit? Pravdu se nikdy nedozvíme. Jako u spousty jiných.
- Citovat
- Upravit
Čistě teoreticky, nemá ![]()
Ale když ubyde tleskačů v její diskuzi, tak se vlastně to samé může řešit jinde, srandicky a tak, tak zvaně o nás bez nás, a třeba už to ona sama nepotáhne dál do těch obřích trapností s dalšíma a dalšíma postavama, které už ani nejsou vtipné. Buď vymyslí jiný „projekt“, začne od znovu, nebo jednoduše zmizne, a bude klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neverim ani v Ludka, ani v Klopotko. Teda Klopotko existuje, ale jeho historky maji k realite daleko. Driv to bylo aspon obcas zabavne, ted nuda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Její diskuze žijí, protože do nich pořád někdo něco píše. Třeba když Andruš založila vlákno na koníkovi, přispělo tam dohromady tři lidi asi, proto to tam rychle zabalili.
- Citovat
- Upravit
Dokud někdo bude chodit do diskusí, příběhy budou pokračovat.
Dnes se @Klopotkova dočkala další pocty, uživatelka cítí potřebu o ní a Ludkovi při sobotě založit diskusi.
Doufám, že nejste domluvené, že jí budeš dělat skrytou reklamu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše: Více
Přesně, koho by bavilo psát si sama se sebou, jak to bylo na Koníkovi.
Tady to má jiné grády, dokonce se na téma Luděk i založí diskuse, kdo to má, že by nad ním někdo takhle přemýšlel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše: Více
Přesně.
A na příští víkend mám v plánu sbírku na Doniu a památník v centru Krupky ve tvaru broskve a s maličkým nápisem Viva Klopotkova úplně dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fajn, máš smysl života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klopka ale nemá broskev, ale růži. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já totiž nečtu zadkem a nejsem mimo mísu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Free, nejsem Andromeda. Ona je taková vzdělanější, chytřejší. Na ni já nemám. Myslím, že je to dost poznat.
- Citovat
- Upravit