Sny o válce

2
23.2.24 19:30

Sny o válce

Dobry den v poslední době máme s kamarádkou sny o válce, že přišli Rusové na letadlech a stříleli po nás. Chtěla bych vědět, zda máte podobné nebo jiné sny o válce. Ráda bych přišla na to co to znamená a přišla na to. Prosím napište mi vaše zkušenosti a odkud jste. Abych věděla kde by ta válka mohla teoreticky být. Je to jen můj malý výzkum. 8o Já jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4268
23.2.24 19:32

Znamená to, že koukáš moc na zprávy. Prostě to přestaň sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.24 19:41
@MirkaX píše:
Dobry den v poslední době máme s kamarádkou sny o válce, že přišli Rusové na letadlech a stříleli po nás. Chtěla bych vědět, zda máte podobné nebo jiné sny o válce. Ráda bych přišla na to co to znamená a přišla na to. Prosím napište mi vaše zkušenosti a odkud jste. Abych věděla kde by ta válka mohla teoreticky být. Je to jen můj malý výzkum. 8o Já jsem z Prahy.

Citovat.
Ne, nemám podobné sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
23.2.24 19:46

Se podívej do snáře. Nikdo ti tady nebude psát v jakém městě bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.2.24 19:49
@MirkaX píše:

Starej se sama o sebe. Do toho odkud jsme ti nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18043
23.2.24 19:57
@topazio píše:
Starej se sama o sebe. Do toho odkud jsme ti nic není.

Já vím odkud jsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.24 20:01

Mel jsem to stejne když jsem moc koukal na zprávy

• Citovat
  • Upravit
21053
23.2.24 20:32
@MirkaX píše:

Vidíš a teďka si vem, že je tady plno lidí, kteří ty rusy budou vítat a ještě je navádět na nasi obranu. To jsou ti praví vlastizradci, ale oni budou tvrdit opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.24 23:47

@MirkaX buď v klidu..my budeme jen okupování. a tak jako je válka jen na oko tak bude i okupace na oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5028
16.3.24 10:01

Žádná vlákna nebude..klid..Rusko do července obsadí část Ukrajiny, ta se stáhne na povel USA a bude pokoj. Pak jde jen o to jak moc bude USA pichat do Ruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat