Sny o válce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sny o válce
Dobry den v poslední době máme s kamarádkou sny o válce, že přišli Rusové na letadlech a stříleli po nás. Chtěla bych vědět, zda máte podobné nebo jiné sny o válce. Ráda bych přišla na to co to znamená a přišla na to. Prosím napište mi vaše zkušenosti a odkud jste. Abych věděla kde by ta válka mohla teoreticky být. Je to jen můj malý výzkum.
Já jsem z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Znamená to, že koukáš moc na zprávy. Prostě to přestaň sledovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MirkaX píše:
Dobry den v poslední době máme s kamarádkou sny o válce, že přišli Rusové na letadlech a stříleli po nás. Chtěla bych vědět, zda máte podobné nebo jiné sny o válce. Ráda bych přišla na to co to znamená a přišla na to. Prosím napište mi vaše zkušenosti a odkud jste. Abych věděla kde by ta válka mohla teoreticky být. Je to jen můj malý výzkum.Já jsem z Prahy.
Citovat.
Ne, nemám podobné sny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se podívej do snáře. Nikdo ti tady nebude psát v jakém městě bydlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MirkaX píše:
Dobry den v poslední době máme s kamarádkou sny o válce, že přišli Rusové na letadlech a stříleli po nás. Chtěla bych vědět, zda máte podobné nebo jiné sny o válce. Ráda bych přišla na to co to znamená a přišla na to. Prosím napište mi vaše zkušenosti a odkud jste. Abych věděla kde by ta válka mohla teoreticky být. Je to jen můj malý výzkum.Já jsem z Prahy.
Starej se sama o sebe. Do toho odkud jsme ti nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Starej se sama o sebe. Do toho odkud jsme ti nic není.
Já vím odkud jsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MirkaX píše:
Vidíš a teďka si vem, že je tady plno lidí, kteří ty rusy budou vítat a ještě je navádět na nasi obranu. To jsou ti praví vlastizradci, ale oni budou tvrdit opak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MirkaX buď v klidu..my budeme jen okupování. a tak jako je válka jen na oko tak bude i okupace na oko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádná vlákna nebude..klid..Rusko do července obsadí část Ukrajiny, ta se stáhne na povel USA a bude pokoj. Pak jde jen o to jak moc bude USA pichat do Ruska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit