Sodastream - koupit nebo ne?

1175
15.11.11 18:07

SODASTREAM - koupit nebo ne?

Chtěla bych vědět váš názor na SODASTREAM.Uvažujeme že si ho koupíme k vánocům, ale pořád váháme :nevim: myslíte že je to dobrá investice?? Já bych ho koupila hned, hrozně se mi líbí, ale manžel se cuká, tak se raději ptám vás kdo ho má doma, jestli jste spokojeni.

Moc děkuji za vaše zkusenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
15.11.11 18:09

Loni ho dostali tcháni na vánoce a já jsem z toho byla nadšená :palec: , takže ani ne před měsícem na narozeniny jsem ho taky dostala, a už máme pryč dva sirupy 8-o , máme fakt spotřebu, ale alespoň netahám z obchodu minerálky. Mě ta minerálka z toho chutná, navíc manžel si udělá méně bublinek, já si udělám více, mě to vyhovuje :palec:

• Citovat
  • Upravit
1175
15.11.11 18:12
PetkaK píše:
Loni ho dostali tcháni na vánoce a já jsem z toho byla nadšená :palec: , takže ani ne před měsícem na narozeniny jsem ho taky dostala, a už máme pryč dva sirupy 8-o , máme fakt spotřebu, ale alespoň netahám z obchodu minerálky. Mě ta minerálka z toho chutná, navíc manžel si udělá méně bublinek, já si udělám více, mě to vyhovuje :palec:

Mě se práve taky líbí že odpadne tahání balíku z obchodu, já piju převážne jen vodu a zase kluk miluje limči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.11.11 18:14

kazdopadne se to vyplati :palec: jestli mate velkou spotrebu mineralek, neváhej :wink: a pri necekane navsteve, kdy nemate zadny dzus, miňošku, bomba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.11.11 18:16

Já taky limču miluju, a jsem fakt nadšená :dance:

Akorát teď odzkoušet ty sirupy :) - to nám bude trvat dýl :) - teď vím že můžu doporučit pomeranč a grep. A ani nedodržujeme dávkování - píšou že jedno víčko od sirupu do 1l vody - dáváme ani ne půl víčka. Takže sirup vydrží na dýl než 12l :) - nám určitě teda. Někdo má možná radši sladší, ale my ani ne.

• Citovat
  • Upravit
14047
15.11.11 18:18

ja do toho nakonec nesla, protoze 700 za bombicku , 0,5l stavy za 150kc, lahev za 250, pak cistici tablety…to ta limca vyjde pekne draho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.11.11 18:22
jizvíková píše:
ja do toho nakonec nesla, protoze 700 za bombicku , 0,5l stavy za 150kc, lahev za 250, pak cistici tablety…to ta limca vyjde pekne draho

Bombička se mění za 200kč, 700 určitě ne.

A čistící tablety mám z DM ty co používám pro malou na dezinfekci.

• Citovat
  • Upravit
11522
15.11.11 18:24
jizvíková píše:
ja do toho nakonec nesla, protoze 700 za bombicku , 0,5l stavy za 150kc, lahev za 250, pak cistici tablety…to ta limca vyjde pekne draho

bombicky se doplnujou za 200 :palec: a za 150Kč mame 0,75l…cistici tablety nepotrebujes, kdyz to vydrhnes kartacem, který jsme my koupili v ikee za 7Kč :nevim: pritel pocital že litr vyjde na 5Kc (my teda davame 1/4 vicka) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
15.11.11 18:25

ahoj,máme ho už přes rok a stále spokojenost. Sirupy jsme vyzkoušeli snad všechny, ale nakonec jsme skončili u velmi hustých šťáv (sirupů - Yo, Hello), výjde to levněji a chutná nám to. Takže z těch origo sirupů berem jen občas colu a ten energeťák zase může manžílek. Jo a bomba nestojí 700, výměna stojí 200 a vydrží nám cca 2 měsíce. Určitě doporučuji. Máme ten stříbrnej z reklamy, ale moc se mi líbí teď ty nový s dispeleyem, ale co už :). Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.11.11 18:26

My máme a taky můžu doporučit. Naprosto nám to vyhovuje. Šťávy do toho lijeme ty jejich i obyčejné.

jizvíková píše:

700 Kč je za bombičku, ale jen když chceš navíc. Jinak u toho jedna je a jen se mění. Výměna u nás stojí 160,–Kč. V základu jsou i dvě láhve a šťáva se kupovat nemusí (u nás se dá sehnat i za 100,–Kč).

• Citovat
  • Upravit
880
15.11.11 18:26
jizvíková píše:

bombičky se mění určitě za míň, čistící tablety nemusíš mít, a co se týká sirupu - nemusíš přece používat originální, stačí koupit sirup jaký máte rádi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.11.11 18:46
PetkaK píše:
Loni ho dostali tcháni na vánoce a já jsem z toho byla nadšená :palec: , takže ani ne před měsícem na narozeniny jsem ho taky dostala, a už máme pryč dva sirupy 8-o , máme fakt spotřebu, ale alespoň netahám z obchodu minerálky. Mě ta minerálka z toho chutná, navíc manžel si udělá méně bublinek, já si udělám více, mě to vyhovuje :palec:

…to asi nebude minerálka, ne ? Jaká voda se do toho dává…obyčejná, ne ?…takže to není minerálka (voda obohacená minerály)…
takže je to obyčejná sodovka - ochucená.....ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26253
15.11.11 18:58

mohu jen doporučit, jede u nás denně, sice bez sirupů (pouze čistá voda s bublinami), ale super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.11.11 18:58

Já ho dřív hrozně chtěla.. Kamarádka ho doma má, chutnala jsem to a pro mě nic moc, jelikož zas až tak nemusím bublinkové vody. A vodu se šťávou si můžu udělat bez toho. asi je to spíš pro ty, kdo jsou zvyklí pít bublinkované vody, limonády.. Dle mě je to zbytečný, drahý krám:D. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.11.11 19:03

Jinak holky co se týče čištění lahví všeobecně-místo kartáčů, tablet apodobně mám jednu vychytávku-nasypte do lahve trochu rýže-samozřejmě tvrdé, nevařené a chvilku protřepte-mám to od kamarádky-je to účinné a levné a taky bez chemie :palec:
Jinak Sodastream taky doporučuju-hlavně těm lidem, kteří tahají kvanta flašek :mrgreen: my ho máme letos pro tchýni-ta taky porád tahá flašky v batohu :think: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný