Softshellová bunda pro batole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Softshellová bunda pro batole
Ahoj maminky,
chtěla bych pro malého (19 měs.) koupit do tohoto počasí nějakou softshellku. Nemám s tím žádné zkušenosti, někde jsem četla, že velikosti jsou větší. Malý má vel.92. Kde, prosím, kupujete a jakou značku? V obchodech jsem toho moc neviděla, spíš na netu. A měla bych raději zvolit menší?
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terez001 Můžete nechat uším na mimibazaru (např. https://www.mimibazar.cz/…-ruzne-barvy). A nebo pak občas má Lidl a nebo eshopy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme z HM, nebo hezké jsou na unuo, dále se dají pořídit na Tchibo nebo mimibazaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001
Ja kupuji softshell obleceni detem od UNUO. Mam v tom obleceneho i nejmladsiho od 7 mesicu.
Maji eshop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se třeba na stránky (vždycky s www před a cz za): veselanohavice, poutout, sijemesrdcem, detske-obleceni-fantom.
U softshellu jsou důležité dva parametry - odolnost vůči vodě a paropropustnost. Já nepoužívám za vydatného deště, takže vodní sloupec nepotřebuju jako u super stanu a je pro mě důležitější, aby to dýchalo. V Lidlu třeba mají levný softshell, ale fakt moc nedýchá. Na Fleru spousta lidí šije krásné věci na zakázku, ale hodně jich používá ty levnější materiály, chce to si všímat. Samozřejmě jestli to máš na hodinovou procházku venku, tak je to jedno, jestli už na celodenní výlety, tak bych ty parametry sledovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 92 spíš na netu, viz e-shopy, co psaly holky. Od 98 se dá sehnat funkční oblečení na děti i v řetězcích a sportovních obchodech.
Kalhoty kupuji na UNUO. Bundu má kluk už podruhé Kugo z kameného dětského obchodu s levným textilem. Příští rok už mu možná zainvestuji do trochu dražší - tahle je tužší a má horší poměr délka rukávů/šířka ramen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vzdy kupujeme v HM, maji je tam uz i pro tak male deti. E-shopu HM maji vetsi vyber nez v kamennych prodejnach. Snad bys neco nasla i v CA nebo Lindexu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame malou cca tu 92-98 z Hervisu, vetsi 110 z Kilpi outletu. Obe kolem 1000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, po něčem se podívám. než čekat co bude v Lidlu, to by bylo už dávno jaro
navíc je tam vždy vše přebrané, pokud nestojíte na značkách od 6:55 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V těch sport. obchodech bohužel jsem viděla ty větší velikosti. malý má ještě něco 86, to by bylo obrovské. Ale děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 Ty Lidlácké jsou nic moc. Zkus v Kiku, cenově stejné, parametry lepší. Jen mi vadí, že se nedají dole stáhnout, syn je hubený a jsou širší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivanas85 @lentil V Hm jsme byli a neměli jeho velikost. Holky dívám se na to UNUO a bud hledám blbě, ale jsou tam jen dvě bundy černá a zelená a ta zelená je na holku
čekala jsem lepší výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 píše:
Díky holky, po něčem se podívám. než čekat co bude v Lidlu, to by bylo už dávno jaronavíc je tam vždy vše přebrané, pokud nestojíte na značkách od 6:55
My mame vel 92 z CA, ale asi drazsi, cenu uz nevim. Dcera ma ted 98, ale tu bundu jeste 92, v 98 plave (mame obe velikosti).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit