Kde kupujete nátělníky pro děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde kupujete natelniky pro deti?
Zdravim, kde kupujete natelniky pro deti? Chtela bych aby byly hezky dlouhe a nesrazily se po prani, ale zaroven aby nebyli predrazene. Diky za typy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@tvetinka píše:
Zdravim, kde kupujete natelniky pro deti? Chtela bych aby byly hezky dlouhe a nesrazily se po prani, ale zaroven aby nebyli predrazene. Diky za typy
teď jem koupila v H&M, pak taky doporučuji tchibo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jsou nejlepší z Lidlu. Kupuju vždy jak mají nějakou akci tři v balení…jsou dosta dlouhé, heboučké a pěkné vzory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kruel @Zahynak88 a vydrzi ve stejnem tvaru i po vyprani? Ja jsem tam kupovala jednou tricka a vytahla se mi do sirky a zkratila do delky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka píše:
@kruel @Zahynak88 a vydrzi ve stejnem tvaru i po vyprani? Ja jsem tam kupovala jednou tricka a vytahla se mi do sirky a zkratila do delky
jako všechno z lidlu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka
Tak já mám nátělníky pro dceru už druhým rokem a vypadají pořád dobře, bez žmolků a ani nejsou vytahané. Celkově ani trika se nám nikdy nevytahali do šířky
Já jsem teda spokojená a letos chci koupit zase další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka píše: @kontramatkanevis prosim jaka je cena tech z hm? [/citaceTotal : 174 Kč
Balení: 2 tílka
199 Kč@tvetinka píše: @kontramatkanevis prosim jaka je cena tech z hm?Product name
Total : 174 Kč
Balení: 2 tílka
199 Kč
Zboží č.: 0485546001 Barva: Modrá/Auta Velikost:kupovala jsem je že byla nějaká sleva na dětské zboží. Nakupuji na eshopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit