Softshellové kalhoty pro 2leťáka, velikost 92?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
235
16.10.13 12:48

Softshellové kalhoty pro 2letáka? velikost 92?

Maminky prosím o radu jaké koupit na mimibazárku soft. kalhoty? máte někdo zkušenost jak s velikostí tak střihem?

Příspěvek upraven 16.10.13 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
16.10.13 12:49

92 nosí náš 18m… brala bych podle délky kalhot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.10.13 12:55

@ZandaU Jů, ty na tom třetím obrázku jsou krásné :palec: Jinak bych prodejci napsala o míry, šířku v pase, celkovou délku a délku od rozkroku po konec nohavice a porovnala to se synem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.10.13 13:00

Ja bych koukala na to jaky soft to je, jsou docela rozdily. Hlavne na co to potrebujes. Cim vyssi prvni cislo, tim vyssi vodeodolnost, vetsinou je tak kolem desitky. Druhe cislo je o tom, jak softshell dycha. Ja mam radsi co nejmin nepropustny, kdyz kecne do louze, aby nebyl okamzite mokrej.

tyrkysovej soft mam ted pro dceru a docela dost je na tom videt spina :think: priste ji usiju z cernyho.

taky je rozdil mezi softshellem letnim a zimnim - ty barevne jsou myslim z letniho - je takovy zihany - zimni je podlepeny flisem, letni slabym upletem. ted bych kupovala zimni :nevim:

ty barevne maji taky bavlneny naplet, to muze tahnout vlhkost, ty urcite nejsou na valeni se ve snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.10.13 13:01
@Beru píše:
@ZandaU Jů, ty na tom třetím obrázku jsou krásné :palec: Jinak bych prodejci napsala o míry, šířku v pase, celkovou délku a délku od rozkroku po konec nohavice a porovnala to se synem ;)
:kytka: Děkuji…míry všude píší jen mě napadlo zda už je někdo nemá doma a písnul by sem své zkušenosti se střihem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
16.10.13 13:03

Souhlasím s Beru, napiš si o přesný rozměry. Mě se teda líbí ty kaťata všechny. :palec: My jsme teď kupovali malýmu (98cm, 16kg) zateplený a má 104 a 110 (oboje jsou ale stejně velké, jen jiný typ). Protože má širší stehna, tak aby se do toho pohodlně vešel. A když ho do nich obleču, nemusím ani zahrnovat, trošku se „poskládají“ nad botou, ale nejsou nijak obrovské. I když podle čísla jo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena.k007
16.10.13 13:12

Ja jsem kupovala na MMB softky Kugo, velikost 86,ale strihove jsou vetsi.maji regulaci v pase, takze tam jsem stahla, nohavice nela dlouhe, ale ty jsem ohrnula, drzelo ti dobre.plus maji nohavice dole suchac, takze se daji stahnout.ted je dceri 20mesicu a ma je tak akorat, meri cca 86cm.co se tyce kvality, jsem spokojena a cena dobra.

• Citovat
  • Upravit
235
16.10.13 13:28
@Lena.k007 píše:
Ja jsem kupovala na MMB softky Kugo, velikost 86,ale strihove jsou vetsi.maji regulaci v pase, takze tam jsem stahla, nohavice nela dlouhe, ale ty jsem ohrnula, drzelo ti dobre.plus maji nohavice dole suchac, takze se daji stahnout.ted je dceri 20mesicu a ma je tak akorat, meri cca 86cm.co se tyce kvality, jsem spokojena a cena dobra.
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Děkuji moooc to je přesně to co jsem potřebovala :kytka: Děkuji. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navvy
16.10.13 13:52

Asi před měsícem jsem kupovala pro dceru přesně ty samé softsheelové kalhoty, jako jsou na 3. obrázku. I stejnou barevnou kombinaci, jsou parádní :-) malá má teď 26 měsíců a skoro 91 cm. Tuším, že jsem jí vzala vel. 92, ale jsou větší, zatím je má dole podkasané a nevadí to. Po zemi je netáhne, spodek je na gumu. V pase by ta guma mohla být užší o malinko, ale ničemu to nevadí. Je fajn, že netáhne na zádíčka. Jsem s nima spokojená, i když na jaře budou sedět, tak akorát :-)

• Citovat
  • Upravit
navvy
16.10.13 13:54

A nekupovala jsem je na zimu, spíš na podzim, do deště atd. :)

• Citovat
  • Upravit
235
16.10.13 13:55
@navvy píše:
A nekupovala jsem je na zimu, spíš na podzim, do deště atd. :)

To je ono také potřebuji nějaké na toto počasí spíše do mokra a bahna :o).děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.10.13 17:28

Softy beru větší, s dlouhýma nohavicema. pokud mají dole gumku, ta se stáhne, nohavice jakoby podkasaj, může mít i o 10 cm delší. Hodí se to na kolo i odrážedlo, když se vytáhne rozkrok nahoru. Jinak nejlepší na špínu je černej.
Ty první jsem měla na holku loni. Je fajn ten nálet v pase, že je vyšší. Nevýhoda- je to bavlna, přes noc mi neuschne, zatímco zbytek kalhot vpohodě jo. Jinak mi dole ta gumka rupla. Lepší zkušenost mám s gumkou provlíkanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.10.13 17:30

Ty strakatý bych řekla, že budou letní soft, bez flísu.

Příspěvek upraven 17.10.13 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.10.13 23:39

Tak my máme necelých 14 dní (testujeme plně v tomto počasí)ty kukadloo (obrázek první) a jsem s nimi moc spokojená máme ted už vel. 98,ale brala jsme od nich už i šustáky stejný střih ve vel. 92,a jsou nám vlastně ještě i ted, ale kupuji je hlavně právě kvůli střihu, který nám sedne perfetkntě, potřebujeme ten upletový pas s gumou je to pohodlné jak pro mě tak pro prcky, a i to krásně kryje záda, měli jsme i soft. od kuga, ale na nás pupkaté nic moc po čase nám začaly pak být malé v pase a i to rozepínání a zapínání při čůrání venku byl časem opruz, ty první mají i krásně vypasovaný kolena, dole u nohavic takovou gumku na botu, takže i ty třetí se mi zdají podobné s ostatními nemám zkušenost jen jak jsem psala s těmi kugo (ty byly podšité tou sítovinou) tady u těch kukadloo je hebký flís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.10.13 07:06
@sarka53 píše:
Tak my máme necelých 14 dní (testujeme plně v tomto počasí)ty kukadloo (obrázek první) a jsem s nimi moc spokojená máme ted už vel. 98,ale brala jsme od nich už i šustáky stejný střih ve vel. 92,a jsou nám vlastně ještě i ted, ale kupuji je hlavně právě kvůli střihu, který nám sedne perfetkntě, potřebujeme ten upletový pas s gumou je to pohodlné jak pro mě tak pro prcky, a i to krásně kryje záda, měli jsme i soft. od kuga, ale na nás pupkaté nic moc po čase nám začaly pak být malé v pase a i to rozepínání a zapínání při čůrání venku byl časem opruz, ty první mají i krásně vypasovaný kolena, dole u nohavic takovou gumku na botu, takže i ty třetí se mi zdají podobné s ostatními nemám zkušenost jen jak jsem psala s těmi kugo (ty byly podšité tou sítovinou) tady u těch kukadloo je hebký flís.
:kytka: Děkuji mooooc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat