Solární kosmetika

170
21.3.12 21:50

solární kosmetika

Ahoj,
tak se chystám poprvé v životě do solárka a uvědomila jsem si, že o tom vím úplné prdlajs…Spíš tedy o kosmetice, takže bych ráda nějakou tu radu…Chtěla bych si pořídit tuto kosmetiku: http://www.solaria-prodej.cz/…ni-kosmetika , ale jsem z toho trochu jelen. Kterou že si to mám tedy vybrat pro začátek slunění, jestli poté přejít na jiný level a zda koupit něco po opalování?…Není tu některá , která se v tom vyzná??Předem díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
21.3.12 21:56

Nejlepší bude když si koupíš malej vzorek přímo na solárku. Jako u opalovacích krémů ti nemusí krém sednout a vyhodíš peníze.
Já jsem chodila cca 4 roky pravidelně a po opalování jsem používala klasický tělový krém. Já byla vždy spocená jako prase :mrgreen: takže jsem se mazala po sprše. Krémy jsem si vždy kupovala na solárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.3.12 21:57

Chodim do solaria 10 let a na kosmetiku uz kaslu tak5 let. Nikdy me to lepe neopalilo a jen to stalo hromadu penez. Po opalovani v solariu se jen namaz kvalitnim mlekem at neni kuze sucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.3.12 21:59

A chod do kvalitnich ( vetsinou drahych) solarii kde budes mit jistotu ze meni casto trubice!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
21.3.12 22:01
Janichka píše:
Chodim do solaria 10 let a na kosmetiku uz kaslu tak5 let. Nikdy me to lepe neopalilo a jen to stalo hromadu penez. Po opalovani v solariu se jen namaz kvalitnim mlekem at neni kuze sucha.

Asi tak nějak. Stojí to plno peněz a já lepší výsledek nikdy neviděla. Já jsem se namazala vždycky až doma po sprše olejíčkem, abych nebyla vysušená. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.3.12 22:02
Blanka S píše:
Nejlepší bude když si koupíš malej vzorek přímo na solárku. Jako u opalovacích krémů ti nemusí krém sednout a vyhodíš peníze.
Já jsem chodila cca 4 roky pravidelně a po opalování jsem používala klasický tělový krém. Já byla vždy spocená jako prase :mrgreen: takže jsem se mazala po sprše. Krémy jsem si vždy kupovala na solárku.

Aha, to máš pravdu…Chtěla jsem si to obědnat na netu, vyjde to levněji…Akorád se prostě nevyznám moc v těch levelech… :lol: no jo, blondýna :lol: Předpokládám, že se začíná nejspíš na té jedničce a postupem času, když je kůže opálenější, měníš level?? Nebo začít s tímto : http://www.solaria-prodej.cz/…er-200-ml/d7
a pak teprve level 1 atd?? Jinak, na kůži snesu skoro všechno, nemám nějaké problémy s kožními reakcemi.Nebo myslíš nesedne, jako že mi určitý tip nebude pomáhat s opálením? Jo a ještě jeden dotaz…Za jak dlouho bude opálení vidět a jak často ze začátku chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.3.12 22:06

Ty jo, tak to mě překvapujete s tím nemazáním…Jsem hodně světlý tip, tak nevím..A bojím se stárnutí kůže…Ale když vás tolik ženských nic nepoužíváte, tak to snad vypadá jen jako reklamní tah to jejich vyhrožování o kvalitní kosmetice do solárka…
Solárko určo vyberu nějaké kvalitní (snad to poznám :) ) .U nás ve fitku mají třeba solárko drahé jak prase a údajně bych se neoplálila jak je rok dlouhej a ještě bych dostala raka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
21.3.12 22:09
barhule píše:
Ty jo, tak to mě překvapujete s tím nemazáním…Jsem hodně světlý tip, tak nevím..A bojím se stárnutí kůže…Ale když vás tolik ženských nic nepoužíváte, tak to snad vypadá jen jako reklamní tah to jejich vyhrožování o kvalitní kosmetice do solárka…
Solárko určo vyberu nějaké kvalitní (snad to poznám :) ) .U nás ve fitku mají třeba solárko drahé jak prase a údajně bych se neoplálila jak je rok dlouhej a ještě bych dostala raka :lol:

Já si myslím, že ti drahý krémy proti stárnutí kůže nepomůžou. Ono solárko zrovna moc zdravé není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.3.12 22:10

já měla přesně ten na který dáváš odkaz, byla jsem vždy hodně bíla a tenhle mi doporučili a nejde o to aby to lépe opalovala ale snad o ochranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.3.12 22:11

Já jsem nejdřív chodila obden asi 10×. Nejdřív na 5min a pak jsem přidávala minuty.
Pak na udržení 1× týdně v létě a v zimně 1× za 14dní. Byla jsem hodně černá mám dobrý pigment. Já jsem používala zezačátku dvojsložkové nejlevnější oleje. Na léto jsem si kupovala ty prohřívací, trochu to pálilo,ale byla jsem čokoládová.
Ještě mám lepší zkušenost se slabším solárkem na delší dobu než ze silnějším na kratší, opálení vydrží dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.3.12 22:15

Zdravé nezdravé, už nechci koukat na své kypré bíle tělo :lol: Ono to tělo pak tak hezky vypadá… :D
A jak často tedy ze začátku chodit a za jak dlouho jsou znát výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.3.12 22:18
Blanka S píše:
Já jsem nejdřív chodila obden asi 10×. Nejdřív na 5min a pak jsem přidávala minuty.
Pak na udržení 1× týdně v létě a v zimně 1× za 14dní. Byla jsem hodně černá mám dobrý pigment. Já jsem používala zezačátku dvojsložkové nejlevnější oleje. Na léto jsem si kupovala ty prohřívací, trochu to pálilo,ale byla jsem čokoládová.
Ještě mám lepší zkušenost se slabším solárkem na delší dobu než ze silnějším na kratší, opálení vydrží dýl.

Díky za info…Tak nevím…chtěla jsem chodit tak třikrát do týdne cca devět minut, ale to co píšeš také nezní špatně…Ale jak jsem už psala, jsem takový arijec, tak nevím, co to semnou udělá..

A předpokládám, chodit odlíčená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.3.12 22:23
barhule píše:
Blanka S píše:
Ještě mám lepší zkušenost se slabším solárkem na delší dobu než ze silnějším na kratší, opálení vydrží dýl.

Díky za info…Tak nevím…chtěla jsem chodit tak třikrát do týdne cca devět minut, ale to co píšeš také nezní špatně…Ale jak jsem už psala, jsem takový arijec, tak nevím, co to semnou udělá..

A předpokládám, chodit odlíčená?
.

ano odlíčená

to co píšu ti poradí v dobrém soláriu. Já teda jsem pro mazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.3.12 22:27

Tak děkuji za příspěvky…Jdu mrknout na net na solárka v okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.3.12 22:28

já jsem chodila do BBC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie