Solné jeskyně - dobrá i špatná zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
30.1.07 14:16

Solné jeskyně

Chtěla jsem se s vámi trošičku podělit se zkušenostmi se solnými jeskyněmi. Mám jednu výbornou a jednu velmi špatnou zkušenost. U nás v Ostravě, jsou co já vím zatím dvě solné jeskyně. Jednu můžu doporučit, do druhé už nikdy nevkročím. Nejde ani o účinky ty jsou v obou případech znatelné. ale! Zjistěte si dopředu, jestli děti dávají dohromady s ostatními dospělými či důchodci, nebo je dávají pospolu. My začali v jeskyni na ul. Nemocniční na Fifejdách. Ikdyž vybavení je velmi pěkné, tak to co jsem , a hlavně kamarádka s trochu živějším dítětem zažili to si zapamatujem do konce života. Dali nás vždy dohromady s dosp. Proto jsem museli pořád děti ztišovat a ztišovat, děti nemohli skoro na nic sahat, měli jsem přidelen jeden metr čtvereční na existenci. Personál kamárádku a její dítě nekolikrát nevkusně osočovali, že mají být to a to a to … a ať si to dítě… Škoda, že my jsme si koupili hned pernamentku a museli to dochodit, její dítě mělo po třech procedůcrach panický strach už když jsme vstupovali do budovy. Takže: ihned jsem si zjistili tu druhou jeskyni:tam mají pro děti krásný koutek, jsou spolu jenom děti, mohou se pohybovat po jeskyni a mají krásný přístup ke všem klientum. Tato jeskyně je na křižovatce Nádražní a Českobratrská. Chci jenom podotknout , že kamarádčin kluk jak poprvé znovu viděl novou jeskyň málem chtěl utéci a brečel a teď už se do jeskyně těší. Jo a je levnější :-)

zdraví

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
30.1.07 14:45

Mám zkušenost se solnou jeskyní v Teplicích n. B. Pro děti jsou vyhrazeny časy denně 10 - 11 a 16 - 17. mají i pár hraček, kyblíčky, auta. Pokud tam v tu dobu jsou nějací dospělí, jsou předem upozorněni, že je to čas pro děti a že jim případný hluk nesmí vadit. Děti se mohou pohybovat po celé jeskyni, hrát si s kaminky na zemi, ale nesmí sahat na stěny a kamínky odnášet domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
30.1.07 15:02

Ahoj,

ja zadnou zkusenost nemam, ale zajimalo by mne, jestli muzete nekdo doporucit nejakou v Praze ci okoli? Zjistila jsem, ze by nam na to prispela pojistovna, tak proc to nevyuzit. Mate nejaky tip?

Dik
Sarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.1.07 15:08

ahoj, a mě by zase zajímala nějaká v Brně :D díky za vaše zkušenosti,

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.1.07 15:18

Ahoj Lime,

taky chodím s Adámkem do solné jeskyně a zrovna na Fifejdy:-) a jsem tam zatím docela spokojená. Dřív než se objednám tak se dívám na internet na jejich stránky. Mají tam poznačeno, kdy tam budou děti mladší šesti let a podle toho se objednávám. Pojištěnci HZP což my jsme mají docela dobré slevy takže se nám to vyplatí. Když jdeme se skupinkou, kde je víc dětí tak je to vpohodě, ale chystám se navštívit i jeskyni v centru. Mimochodem v Ostravě už jsou tři jeskyně a další je ve Vratimově.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.1.07 15:35

Iv-ko

pohledej na googlu:o)

http://www.solnejeskyne.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.07 19:50

Ajjo: my se objednávali tak aby tam nebyli žádní dospělí jenom děti, taky dle internetu a telefonátu, a oni stejně to neuměli zkombinovat s ost. dětmi a dospělé k nám doobjednali, takže oni se pak na nás divně dívali. Samozdřejmě mají na to velké právo taky si to platí, myslím prostě , že je to problém personálu.My jsme říkali , že se přizpůsobíme. A kde je ta třetí jeskyně??? Pro info.

Jinak podotknu, že nikdo nemáme ani rýmu a to ten klučina je astmatik a bronchitik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.2.07 12:22

Ahoj holky,

s jak malým mimi můžu do té jeskyně? Už jsem o tom taky uvažovala. A jaké to má na vís a na děti účinky?
Díky a zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.2.07 17:26

Ahoj holky,
tak zítra jsme se celá rodinka objednali do solné jeskyně v Praze 4. Tak pak budu referovat, jak se to Adulkovi líbilo. Jinak nám, naštěstí, nic není, ale jako prevence si myslím, že nevadí, tam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.07 17:43

Lime,

třetí jeskyně je na ulici Sokolské - přibližně naproti Ekonomické fakulty, vedle Parníku.

My jsme byly s kamarádkamy a dětmi na Fifejdách, teď chceme vyzkoušet tu na Nádražní a pak na Sokolské - pak se teprve rozhodneme, kam budeme chodit - přeci jen, jsou to celkem velké peníze, tak ať vyberem pro nás tu nejlepší :-)

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
18.3.07 09:13

PProsím chci jít do solné jeskyně s 3 letým dítětem kde je v Ostravě nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.3.07 09:58

Lajlo, asi do té na rohu Nádražní a Českobratrské - vždycky můžeš narazit na lidi, kterí budou remcat, to už neovlivníš, ale personál a prostředí nám vyhovuje nejvíc. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
18.3.07 13:21

A nevíte jak se jmenuje nebo telefonní číslo? díkydíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.07 11:12

Solné jeskyně Ostrava

Trochu jsem prohledal internet a tady jsou internetové adresy a umístění

http://www.solnajeskyneostrava.cz - SILESIA Servis - Nemocniční 13 - Fifejdy

http://www.solnejeskyne.net/sj_ostrava.php - Sokolská tř. 1263/24

http://solnajeskyne.unas.cz - Halos - Ostrava 28.října 124 (Dům kultury města Ostravy) - nová od března

http://www.solnia.cz - Nádražní 38 - křižovatka Nádražní a Českobratrská

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.