Tip na výlet Severní Morava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
24.11.06 11:16

Typ na výlet

Ahojte maminy, a je to tady, zase potrebuji vasi pomoc :oops: :D !!!
Zajimalo by me, jestli s rodinou podnikate nejake vylety (severni morava). Jde o to: na Vanoce ma prijet svagrova s manzelem a synem(ten ma 1 a 3 mesice), a chteli bysme se zajet nekam podivat…udelat si nejaky zajimavy vylet, bud uz jen do prirod na bobech nebo zajet na nejakou zajimavou akci. My mame taky syna, ten ma 8 mesicu. Nekde jsem videla upoutavku, ze v pustevnach stavi nejake snezne sochy, ale nemuzu o tom nikde nic najit. Tak jestli taky podnikate s rodinou nejake vanocni vylety, sem s nema, budu moc vdecna :) . Jo a jeste dotaz, co delate na stedry den? my jsme zatim protrceli cely den u pohadek, ale je to dost unavne a to jeste nebyl prdola…tak mockrat dekuji za typy. Olik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
26.11.06 18:49

Ahoj

na Pustevnách se každoročně konají tzv. Pustevenské sněhovánky- info najdeš na www.skialpin.cz, ale ještě není znám termín pro tento rok, ale bývá to v lednu nebo v únoru. Jinak na Pustevny budete mít určitě pěkný výlet, lanovkou z Ráztoky nahoru a můžete se projít (či projet s mrňouskama na saních na Radhošť), jen to chce si naplánovat podle počasí, protože hory jsou zrádné :) a kdyby mělo sněžit a být -20, tak byste si to asi moc neužili :wink: Nebo taky můžete vyjet autem až na Pustevny z druhé strany od Rožnova p.R.
Tak přeju ať se výlet vydaří.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
12.8.12 08:33

AHoj děvčata. Plánujeme na středu celodenní výlet někam mimo Prahu (nejlépe střední čechy). Chceme do přírody, ale zároveň za kulturou (památky apod.). Budeme s sebou mít 22 měsíčního raubíře s kočárkem. Sám je schopný šlapat bez výhrad, jen velikánské kopce mu dělají mírné problémy.

Nemáte někdo nějaký typ na takovýto výlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.8.12 08:56

@veverka-andy ahoj pěkný výlet je do Mladé Boleslavi - pěkně opravené náměstí s brouzdalištěm a spoustou cukráren. Z náměstí je to pohodová 3 km dlouhá procházka na zříceninu hradu Michalovice.

• Citovat
  • Upravit
18305
12.8.12 09:14

Lešany u Týnce nad Sázavou - Muzeum Armády ČR. Tolik tanků a transportérů klučina v životě neuvidí. Může se podívat i do bunkru a projít si zákopem, nad kterým stojí tank… :palec:
„Posázavským Pacifikem“ se jede do zastávky Krhanice a pak do Muzea po turistické zančce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
12.8.12 09:24

Děkuji za tipy. Zjistím si spojení a rozhodneme se, kam půjdeme. :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
12.8.12 09:26

Do Berouna. Mají tam v lese ohradu se 3 medvědy a vedle moc pěkné dětské hřiště a palačinkárnu. Hned u toho je rozhledna. U Berouna jsou i hezké jeskyně. Nebo cestou Karlštejn a výlet po okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
12.8.12 09:31

Teda teď čtu, že kopce moc nee. Ty medvědi i Karlštejn jsou na kopečku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
12.8.12 09:36

Ten kopeček je ale krátký :-) a ta palačinkárna je dřevěná budka, kde paní smaží palačinky a jí se z papírového tácku, ale místo mohu také doporučit, stojí za návštěvu. Doporučovala jsem ho jiné mamince v jiné diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
12.8.12 10:17

Jj, je to malý stánek. Mě nenapadlo, že by to mohlo vyznít jako kamenná cukrárna. Palačinka mi tam chutnala - jablko se skořicí, jako odměna za vyšláplý kopeček to stačí. Pak se dá projít náměstí, mají tam i občas stánky. Ti medvědi jsou, myslím, z večerníčku - Kuba, Matěj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
12.8.12 11:28
@baruse.t píše:
Jj, je to malý stánek. Mě nenapadlo, že by to mohlo vyznít jako kamenná cukrárna. Palačinka mi tam chutnala - jablko se skořicí, jako odměna za vyšláplý kopeček to stačí. Pak se dá projít náměstí, mají tam i občas stánky. Ti medvědi jsou, myslím, z večerníčku - Kuba, Matěj???

Ji a Vojta tam je taky :-)
Palačinky jsem taky ochutnala, jsou opravdu skvělé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.