Praha - tip na výlet - zítra

156
16.9.06 22:05

Praha - tip na výlet - zítra

Ahoj!
Zítra si chcem udělat hezký den, někam se podívat nebo jen tak projít…
V televizních novinách na čt1 dávali reportáž o nějaké slavnosti na Bílé hoře - rekonstrukce bitvy na koních a v dobových kostýmech, nepostřehl jste někdo jestli to bude i zítra a kde to probíhá?
Budu ráda i za jiné tipy.
Díky a všem hezký zbytek víkendu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5636
16.9.06 22:20

Obavam se, ze ta bitva byla dneska … byly jsme na miste, ale vstupenky dovnitr jsme si se 3mi detmi, a z toho 2 z nich byly na kole ve veku 3.5r a jedno mensi 2 roky, nekoupili:-))) Konalo se to na PH6 u Hvezdy … snad ti to neco rika! Kazdopadne je tam i hezka prochazka a blizko je i Landronka, tak doporucuji na rodinnou prochazku. Stary osvedceny je i PEtrin!

Tak at zitra vyjde pocasi alespon jako dneska a uzijete si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.9.06 22:27

díky Sulánku,
to jsem slyšela dobře že to bude probíhat i zítra - pátrala jsem na netu ale nikde ani zmínka.
dostanu se tam tram 15? jsem ostuda - pražačka co nikdy nebyla ve Hvězdě. snad to najdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.9.06 22:32
:idea:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.9.06 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.9.06 22:52

díky moc :! hromix
kolik že bylo to vstupné :?: sulánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21564
17.9.06 04:20

já jsem to taky viděla v TV a našla na netu podrobnosti. hlavní bitva bude v neděli od 15.00. tady je přímo link i s odkazem na dopravu:
 http://www.pis.cz/…E1+hora+2006#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.9.06 12:58

ahoj,
pokud u vás projde i něco jiného než bitva :-), tak doporučuju Stromovku. Na procházky super a je tam úžasné obrovské dětské hřiště. Hřiště je při vstupu ze strany (zleva)-ne o hlavního vchodu. Ze strany (blíž k Letné) se dá i líp zaparkovat.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.5.13 09:58

Holky, prosím, poraďte, doporucte kam s dítětem poblíž Zofina, Karlova náměstí. Pojedeme do Victorie CK, takže bychom to rádi s něčím spojili. Termín zatím nezname, takže mě spíš zajímá něco, co má otevřeno pořád, než konkrétní akce. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.5.13 10:00

@Raduš.ka44 zálží jak máte starrý dítě, na Žofíně je celkem pěkný hřiště, pokud máte starší, tomu by se možná líbila projížďka na lodičce nebo šlapadle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.5.13 10:02

Na Žofíně jezdí fakt nádherná mašinka, kam se hrabou plasťáky v nákupních centrech, plus je tam moderní hřiště. V okolí Karláku, no není to úplně na Karláku, ale Františkánská zahrada, moc pěkný hřiště a Světozor cukrárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.5.13 10:03

@Gladys nojo, na tu mašinku jsem zapomněla, a i má super cenu, 10 korun za jízdu)3 malé okruhy)(aspoň vloni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.5.13 08:38

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.